Alege mobilier din lemn masiv pentru bucatarii!

Casa de Mobila Simex va invita sa transformati formalismul si rigiditatea de peste zi intr-o seara speciala in familie, bucurandu-va impreuna cu cei dragi de o conversatie placuta in jurul mesei, la un pahar de vin nobil.

Confortul si distinctia mobilierului de bucatarie Simex desavarsesc ambianta calda si discreta, venind in intampinarea celor mai variate gusturi. Liniile armonioase, de inspiratie clasica, esentializeaza diafan nobletea lemnului de calitate superioara, invaluind cu gratie piesele de mobilier sculptate manual.

Designerii Simex creeaza la comanda prototipuri diversificate de bucatarii din lem masiv: modele liniare, concepte de bucatarii tip insula, bucatari in forma L, U sau G.

Mobila bucatarie din lemn masiv Cleopatra

Cu o aparitie grandioasa, asemenea misterioasei regine antice al carei nume il poarta, bucataria Cleopatra da viata exuberantei si bunului gust, aducand in casele clientilor Casei de Mobila Simex splendoarea si maretia Vechiului Egipt.

Mobila bucatarie din lemn masiv Cristina

De o frumusete ravisanta si impunatoare, bucataria Cristina dezvaluie laitmotivele de inspiratie clasica printr-un design statornic, specific mobilei din palatele maiestuoase de odinioara.

Mobila bucatarie din lemn masiv Rafael

Conservand frumusetea aparte a lemnului masiv, bucataria Rafael da contur linistii si intimitatatii, in tonuri dalbe, a unei duminici in familie, in jurul unei tartine cu piept de pui, pregatita cu multa grija si dragoste.

Mobila bucatarie din lemn masiv Royal

Virtuoazitatea prelucrarii manuale a lemnului masiv, patruns de amprenta clasicului, confera grandoare si pretiozitate bucatariei Royal, care constituie o veritabila marturie, din esente de fag si tei, a pasiunii noastre pentru arta de a face mobila.

Mobila bucatarie din lemn masiv Venetia

Incremenind pret de o clipa zgomotul cadentat al gondolelor venetiene, bucataria cu acelasi nume din colectia Venetia aduce in casele clientilor Simex, confortul si linistea unei conversatii de seara, in timp ce se savureaza in tihna aroma unui parfait de migdale.

Mobila bucatarie din lemn masiv Venetia Lux

Emotia lemnului isi dezvaluie filele de poveste cu fiecare bucatarie Venetia Lux creata in atelierele de productie Simex, impartasind astfel clientilor nostri respectul si pasiunea pentru mobila clasica autentica, din lemn masiv.

Va invitam pe site-ul www.mobilasimex.ro pentru a vizualiza promotiile si colectiile de mobila pentru sufragerie, dormitor, biblioteca, living, birou, hol.

Brandul Casa Mobila Simex are o traditie de peste 20 de ani pe nisa de lux a mobilei din Romania, fiind unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de mobila din lemn masiv. Piesele de mobilier sunt produse in fabricile noastre din Simleu Silvaniei si Satu Mare. Linia de distributie este formata din magazine proprii in Bucuresti, Galati, Constanta, Sibiu, Oradea si Arad.

 

Aboneaza-te la newsletter HDMall