Pendy Mobili | Mobila Concept, Designer F. Pantazi

PANTAZI N. FLORIN, producatorul si distribuitorul unei noi game de mobilier concept, se dedica incepand din anul 2004 unor noi modele ce ofera ocazia unui design de invidiat printr-un mobilier de o calitate superioara si un estetic deosebit.

PANTAZI N. FLORIN vine sa completeze ofertele pe care le au la dispozitie profesionistii in materie de productie mobilier ce pretuiesc calitatea si rafinamentul.

Din solutiile noi pe care le ofera compania noastra, veti fii cu siguranta impresionati de gama de modele pentru living si dining,dar si pentru dormitorul matrimonial care ofera o lume de vis integrata cu mult rafinament, o colectie exclusiva, unica prin stilul pur si designul avansat. Pentru a asigura protectia dumneavoastra, va asiguram ca societatea noastra detine un proces de fabricare a produselor conform celor mai inalte standarde de siguranta. Noile concepte transpun o atmosfera calduroasa, combinand intimitatea data de blandetea formelor mobilierului si ultimele inovatii tehnice, o senzatie recomfortanta de stil si rafinament.

"Conceptul PANTAZI N. FLORIN, a venit din dorinta de a oferi diversitate. Tocmai de aceea am introdus game si solutii noi de mobilierastfel incat designul sa poata captura cat mai bine individualitatea celor care doresc sa alcatuiasca medii in perfecta armonie cu stilul de viata. Punem intotdeauna accentul pe calitate, stil si inovatie in solutiile oferite."

Deoarece experienta ne-a demonstrat-o, va asiguram ca a colabora cu noi inseamna castig garantat.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

MOBILI LENYRY

Telefon: 
021/413 94 64
E-mail: 
pantazi_raluk@yahoo.com

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall