Politica de confidentialitate

Prin prezenta va facem cunostinta cu Politica de Confidentialitate a SC TEAM BUILDING SRL (in continuare TEAM BUILDING), aceasta politica fiind detaliata in cele ce urmeaza. Politica de Confidentialitate face trimitere la modul in care datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate de catre TEAM BUILDING in legatura cu operarea acestui site web, furnizarea serviciilor sale, vanzarea produselor sale, in scopul de a va tine la curent cu initiativele sale si pentru a imbunatati modul in care va deservim. Pentru orice intrebare, va adresam rugamintea de a ne trimite solicitarea dumneavoastra prin email, posta sau fax la adresa TEAM BUILDING – vezi datele de contact.

 

TEAM BUILDING este notificata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca Operator de Date cu caracter personal cu nr …./…..

 

TEAM BUILDING respecta dreptul la confidentialitate al tuturor utilizatorilor site-urilor sale si al persoanelor ale caror date le prelucreaza. Orice informatie colectata despre dumneavoastra va fi utilizata, in primul rand, pentru furnizarea produselor si a serviciilor pe care le puteti solicita, iar in al doilea rand, cu acordul dumneavoastra, pentru a va tine la curent cu initiativele TEAM BUILDING si ameliorarea modului in care va deservim. Realizam acest lucru prin utilizarea in mod adecvat a acestor informatii, astfel cum este detaliat in cele ce urmeaza.

 

Informatiile nu vor fi dezvaluite niciunei persoane din afara TEAM BUILDING. Informatiile vor fi tratate in conformitate cu prevederile legislatiei romane cu privire la protectia datelor cu caracter personal, in special in conformitate cu Legea nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul informarii, imbunatatirii comunicarii si deservirii clientilor nostri.

 

Aveti o serie de drepturi in baza legislatiei romanesti privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv dreptul de a afla ce informatii detinem despre dumneavoastra si in ce scopuri, precum si de a modifica aceste date, daca este cazul; aveti, de asemenea, dreptul de a ne solicita sa nu utilizam aceste informatii, pe motive intemeiate legitime. Vom lua toate masurile posibile pentru a va respecta dorintele. Este posibil, cu toate acestea, ca anumite prevederi legale, in special cele privitoare la aspecte de siguranta si la reglementarea domeniului financiar sa nu ne permita acest lucru. Aveti, de asemenea, dreptul de a nu fi supus deciziilor individuale efectuate prin mijloace automatizate.

 

Ce informatii pot fi colectate de catre TEAM BUILDING?

Prin TEAM BUILDING, ne-am propus sa va oferim un control cat mai mare asupra informatiilor dumneavoastra personale. In general, puteti vizita site-urile TEAM BUILDING fara a ne spune cine sunteti sau a ne dezvalui orice alte informatii personale. In anumite situatii, insa, este posibil sa avem nevoie de informatii cu privire la dumneavoastra, cum ar fi numele, adresa fizica sau adresa de email, mai ales atunci cand doriti sa intrati intr-o comunicare cu noi. Este intentia noastra sa va atentionam inainte de a colecta, prin intermediul internetului, informatii cu caracter personal de la dumneavoastra.

 

Important: NU vom vinde, inchiria sau instraina, sub orice alta forma, informatiile personale ale companiilor sau persoanelor fizice, altfel decat cu consimtamantul utilizatorului.

 

Vom colecta informatii personale care pot fi asociate, in mod direct, cu dumneavoastra numai dupa finalizarea Procesului de Inregistrare prin Internet al TEAM BUILDING. Chiar inainte de inregistrare vom colecta informatii anonime cu privire la modul in care ati utilizat acest site. Aceasta este o procedura uzuala pentru orice site de pe Internet. Informatiile colectate nu vor identifica persoana, ci doar o adresa, dar ne pot fi utile pentru scopurile noastre de marketing sau pentru imbunatatirea serviciilor pe care vi le oferim (asa cum procedeaza toate site-urile realizate prin tehnologia actuala cookie).

Daca ne anuntati ca nu doriti ca aceste informatii sa fie folosite de catre noi pentru a tine legatura cu dumneavoastra, va vom respecta dorinta.

TEAM BUILDING va colecta si prelucra urmatoarele categorii de informatii despre dumneavoastra:

· date privind facturarea;

· date privind livrarea;

· modalitate de plata/ detalii;

· detalii despre client (numar de cont, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail);

· numele si prenumele, adresa de domiciliu, adresa de e-mail, numarul de telefon (de acasa, de la birou, mobil, fax), date din carte de identitate/ pasaport. Va vom informa, in avans, cand intentionam sa colectam date personale suplimentare despre dumneavoastra.

 

Cum va colecta si stoca TEAM BUILDING aceste informatii?

Acest site poate colecta informatii despre dumneavoastra in mai multe moduri; fie solicitandu-le direct de la dumneavoastra (de exemplu, printr-un formular de inregistrare), fie inregistrand automat informatii despre vizita dumneavoastra pe acest site. De exemplu, e posibil sa colectam informatii despre paginile pe care le-ati vizitat sau sa inregistram alegerile pe care le-ati facut. Informatiile sunt stocate intr-un mediu securizat protejat de o combinatie de mijloace fizice si tehnice. Publicul nu are niciun fel de acces la aceste informatii.

 

Care este perioada de timp pentru care TEAM BUILDING va stoca aceste informatii?

TEAM BUILDING va stoca aceste informatii intr-un mediu sigur si protejat pentru toata perioada desfasurarii activitatii sale, atat timp cat consideram ca informatiile ne pot ajuta sa intelegem mai bine cum va putem deservi si respecta dorintele, cu exceptia cazului in care ne solicitati, sa incetam prelucrarea datelor dumneavoastra. Dincolo de acest considerent, legislatia in vigoare ne poate impune pastrarea informatiilor pentru o anumita perioada de timp.

Toate informatiile vor fi stocate pe serverele din Romania unde TEAM BUILDING are parteneriate si contracte cu terte institutii sau pe care le are in mod personal.

 

Colectarea informatiilor de catre TEAM BUILDING – de ce se realizeaza?

Avem nevoie de aceste informatii pentru a ne imbunatati serviciile pe care vi le oferim; ne dorim sa facilitam adaptarea serviciilor si produsele noastre, nevoilor dumneavoastra specifice. De asemenea, avem nevoie de aceste date pentru a va furniza serviciile si informatiile solicitate si a va tine la curent cu initiativele noastre.

 

Care este aplicabilitatea acestei politici?

Politica de Confidentialitate se aplica site-ului www.hdmall.ro destinat consumatorilor care se inregistreaza in mod oficial pe acest site.

 

Protejarea vietii private a copiilor este extrem de importanta. De aceea, nu colectam sau nu stocam niciodata pe site-urile noastre informatii de la persoane despre care stim ca au mai putin de 18 ani, decat cu acordul, verificabil, al parintilor si, in cazul minorilor intre 14 si 18 ani, de asemenea cu acordul minorului. Nu vom conditiona participarea unui copil de furnizarea unor informatii personale suplimentare fata de informatiile necesare pentru participare la respectiva activitate. Parintii pot verifica informatiile despre copiii lor si pot solicita stergerea acestora.

 

Ce sunt cookies?

Pentru a ne asigura ca utilizatorul primeste informatie relevanta, site-ul nostru foloseste “cookies”. Exista o tehnologie numita “cookies”, care poate fi folosita pentru a va furniza informatii adaptate de pe un site web. Un cookie este o serie de date, un fisier care nu este altceva decat o linie de text pe care un site web il poate trimite browser-ului dumneavoastra, care la randul sau il poate stoca in sistemul dumneavoastra de calcul. Unele pagini de pe siteurile TEAM BUILDING utilizeaza cookies in scopul de a va oferi servicii cat mai complete, atunci cand ne revizitati site-ul. De exemplu, un cookie v-ar putea ajuta sa evitati reintroducerea datelor deja furnizate catre noi.

Va puteti seta browser-ul pentru a va notifica ori de cate ori primiti un cookie, dandu-vi-se posibilitatea sa decideti daca il acceptati sau nu.

 

Pentru mai multe informatii despre Cookies, va rugam sa vedeti si sectiunea Despre Cookies [link]

 

Despre publicitate

Acest site utilizeaza Remarketing-ul si Audiente Similare pentru a servi vizitatorilor sai reclame contextuale, atat in Reteaua de Cautare, cat si in Reteaua de Display Google. Pentru a putea face acest lucru, site-ul colecteaza informatii despre sesiunea vizitatorilor cu ajutorul tehnologiei "cookie". Acest modul este un numar care identifica browserul computerului si nu persoana

care utilizeaza computerul. Utilizatorii care nu doresc sa vizualizeze Publicitate bazata pe interese isi pot ajusta propriile setari de cont, vizitand Setarile de Advertising Google . Astfel, utilizatorii pot adauga, sterge sau preciza exact categoriile ce sunt folosite pentru a le fi afisata publicitatea bazata pe interese. Oricum, informatiile colectate nu includ date personale si delicate, precum starea de sanatate, date financiar-bancar, cele privitoare la religie, sex, etnie sau orientare politica si nici cele legate de jocuri de noroc, alcool, medicamente.

 

Utilizatorii pot alege sa renunte complet la a mai primi publicitate bazata pe interese. Dezavantajul in acest caz, ar putea fi faptul ca publicitatea, ce le va fi totusi afisata, in calatoria lor online, este posibil sa nu mai fie asa relevanta pentru ei.

 

Utilizatorii internet pot afla mai multe informatii despre cum pot face ca publicitatea pe care o consuma sa  fie relevanta, dand click pe linkul Ad Choices (sau similar) care se regaseste la orice banner/reclama, pe care o vad afisata in Reteaua de Display Google, in coltul din dreapta sus.

 

TEAM BUILDING si partenerii sai de publicitate pot folosi web beacon. Acestea sunt furnizate de partenerii de publicitate si permit acestora obtinerea de informatii precum adresa IP a computerului care a descarcat pagina unde apare web beacon, URL-ul paginii pe care apare, intervalul de timp in care a fost vizualizata pagina care contine web beacon, tipul de browser folosit pentru a vizualiza pagina si informatiile din cookie setate de catre partenerii de publicitate.

 

Pentru orice intrebare suplimentara va rugam sa ne contactati prin modalitatile oferite (vezi date contact), va stam la dispozitie si va asiguram de toata disponibilitatea noastra.

Aboneaza-te la newsletter HDMall