Canapele piele

Canapelele din piele au fost special create pentru a da rafinament, lux, si eleganta oricarei zone in care sunt expuse – living, hol, birou, etc.

Canapele din piele au foarte multe avantaje – sunt mult mai rezistente la uzura, se curata extrem de usor si pot fi integrate in orice tip de decor. 

Va asteptam cu drag in showroom-urile din incinta HOME&DESIGN MALL pentru a va alege canapeaua din piele dintr-o gama varianta de modele si culori!

Oferte

Havana Canapea | Arriba Mobilier

Creata pentru a da forma exuberantei si nonconformismului, canapeaua Havana te cucereste din prima clipa, lasandu-te in acelasi timp sa o descoperi, sa ii apreciezi calitatile.

RuspinHome | Magazin mobilier si usi

RuspinHome este un lider in producerea mobilierului de elita si a usilor, avand o experinta de 15 ani, prestand servicii atat in Republica Moldova, cat si peste hotarele ei. 

Confort Moldova | Fabrica de mobila

Interiorul casei sau al biroului dumneavoastra determina, intr-o mare masura, caldura si confortul care va inconjoara, de aceea problema amenajarii locuintei sau a biroului are o importanta deosebi

Inlinea | Mobila la Comanda

INLINEA este rezultatul ideilor si experientelor de 18 ani a fondatorilor companiei in domeniul mobilierului, canapelelor si amenajarilor interioare.

Eco | Canapele la Comanda

Eleganta, Confort , Originalitate ... Cuvinte care au devenit un "nume" si care desemneaza o "marca a calitatii" atat pe plan national cat si european.

Aboneaza-te la newsletter HDMall