Dormitoare - Moderne, Clasice

Explorati propunerile de dormitoare moderne ale Magazinelor Somproduct si Noblisime, din lemn masiv sau pal melaminat sau propunerile elegante, chiar de lux, din lemn masiv in nota clasica-modern, de la Magazinele Luxuriana Mob Design, Moldwood sau Mobila Simex.

Mai mult decat o incapere destinata odihnei, dormitorul reprezinta un spatiu intim, mai personal decat celelalte zone ale casei fiind recomandat ca decorativitatea si confortul sa se imbine perfect. Dormitorul ocupa un loc important in fiecare casa, avand in vedere ca aici este locul magic in care ne incarcam cu energii si petrecem aproximativ o treime din viata noastra.

Va asteptam cu drag in showroom-urile din incinta HOME&DESIGN MALL pentru a va alege dormitorul potrivit dintr-o gama varianta de modele si culori!

 

Oferte

RuspinHome | Magazin mobilier si usi

RuspinHome este un lider in producerea mobilierului de elita si a usilor, avand o experinta de 15 ani, prestand servicii atat in Republica Moldova, cat si peste hotarele ei. 

TANDEM | Fabrica de Mobila

Istoria companiei TANDEM a inceput in anul 2002. De atunci, compania se misca activ doar inainte, in fiecare an dezvoltandu-si capacitatile.

SomProduct | Saltele

Cu 17 ani de experienta si peste 500,000 de clienti fericiti, atentia noastra este focusata pe calitatea produselor si confortul acestora.

Inlinea | Mobila la Comanda

INLINEA este rezultatul ideilor si experientelor de 18 ani a fondatorilor companiei in domeniul mobilierului, canapelelor si amenajarilor interioare.

NOVEL STUDIO 42 | Mobilier Italian

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de mobilier din Romania, NOVEL Studio 42 este reprezentata unor producatori italieni importanti de mobilier ce beneficiaza creatiile unor d

Aboneaza-te la newsletter HDMall