Mobila pentru Bucatarii - moderne, clasice

Multi dintre noi consideram bucataria ca fiind inima casei, locul in care se reuseste familia, locul in care se impartasesc activitatiile de peste zi, locul in care preparam mici surpirze gustose pentru oamenii dragi in viata noastra.... Va asteptam cu drag in showroom-urile din incinta HOME&DESIGN MALL pentru a va alege bucataria potrivita din gama de modele de bucatarii moderne sau clasice si culori variate!

Mobila Simex prezinta ofertele de mobila de bucatarie clasica, care nu se invecheste si nu se demodeaza nicicand. Faptul ca lemnul este tratat cu lacuri speciale confera un grad inalt de rezistenta la uzura.

Bucatariile moderne, atat cele pe spatii mici si un perete, cat si cele mai mari, eventual cu insula si cu spatii generoase de depozitare, va sunt prezentate de Noblisime, Atelierul de Bucatarii si celelalte magazine specializate.

Oferte

Noblisime prezinta Bucataria Lisa

Cu accente delicate, insa linii ferme ce pun design–ul rafinat in valoare, mobilierul de bucatarie Lisa se adreseaza atat persoanelor pasionate de tendintele actuale, cat si celor ce iubesc clasicu

RuspinHome | Magazin mobilier si usi

RuspinHome este un lider in producerea mobilierului de elita si a usilor, avand o experinta de 15 ani, prestand servicii atat in Republica Moldova, cat si peste hotarele ei. 

Inlinea | Mobila la Comanda

INLINEA este rezultatul ideilor si experientelor de 18 ani a fondatorilor companiei in domeniul mobilierului, canapelelor si amenajarilor interioare.

NOVEL STUDIO 42 | Mobilier Italian

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de mobilier din Romania, NOVEL Studio 42 este reprezentata unor producatori italieni importanti de mobilier ce beneficiaza creatiile unor d

Aboneaza-te la newsletter HDMall