Alsa Design | Magazin Mobilier Baie, Obiecte Sanitare

Suntem singurul importator si distribuitor din Romania al obiectelor sanitare din marca Palazzani. Renumitul producator de robinete si obiecte sanitare din Italia, Palazzani a reusit sa-si cladeasca o reputatie la nivel mondial datorita elegantei si rafinamentului deosebit al obiectelor sanitare de lux pe care le produce.

Cu o traditie importanta in domeniul obiectelor sanitare, firma Palazzani se impune cu succes pe piata mondiala de profil, constituind un partener de incredere pentru cei ce aleg calitate si rafinament la cele mai inalte standarde. Obiectele sanitare Palazzani sunt unice atat prin design, calitatea finisajelor cat si prin durabilitate in timp.

Corpuri de iluminat: Pe o piata unde "totul s-a inventat deja", corpurile de iluminat in stil italian sunt capabile sa faca diferenta. Brandurile Masiero, Prearo si Lumen Center vorbesc despre o lume a calitatii exceptionale, a detaliilor perfect lucrate, a esteticului imbratisat de util. Toate aceste corpuri de iluminat de top sunt disponibile in Romania gratie ALSA DESIGN.
Mobilier Baie: Alsa Design iti ofera solutia perfecta pentru un mobilier de baie practic, durabil si cu un design ce va aduce baii dumneavoastra stil si eleganta.
Fie ca aveti nevoie de un mobiler modern sau clasic, fie ca doriti un singur lavoar sau doua, fie ca preferati nuantele calde de lemn sau fie ca simtiti ca un strop de culoare s-ar potrivi mai bine baii dumneavoastra, la noi veti gasi tot ce aveti nevoie la o calitate incontestabila
Sanitare: Designerii contemporani pun in lumina reflectoarelor, azi mai mult ca oricand, spatii destinate relaxarii simturilor, odihnei si contemplarii.
Antonio Bullo, Karim Rashid, Alesandro Canepa sunt doar cativa dintre cei care se dedica realizarii unor produse care pe langa aspectul functional, ofera caminului o nota de stil si personalitate.

ALSA DESIGN va pune la dispozitie o gama variata din aceste produse de top, fie ca va atrage stilul modern si inovativ, fie cel retro, clasic sau rustic.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

ALSA DESIGN

Telefon: 
0723 280 985 ; 031 425 64 81
E-mail: 
office@palazzani.ro, danielaalbesteanu@palazzani.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Palazzani, Antonio Bullo, Karim Rashid, Alesandro Canepa, Masiero, Prearo, Lumen Center

Aboneaza-te la newsletter HDMall