Bis - M | Mobilier tapitat

Fabrica "Bis-M" produce piese de mobilier de mai bine de 15 ani. In aceasta perioada, fabrica a parcurs un drum lung de dezvoltare si are o pozitie puternica pe piata productiei si vanzarii de mobilier tapitat. Acest lucru a fost realizat datorita unei relatii speciale cu calitatea produselor fabricate, lucrarilor constante privind modernizarea productiei si introducerea de noi tehnologii. Pentru noi, este important sa consolidam si sa imbunatatim calitatea produselor fabricate.

Monitorizam permanent nevoile consumatorilor, tendintele in amenajari interioare si ascultam dorintele clientilor nostri. La fabrica noastra, exista un proces continuu de dezvoltare si introducere in productie de noi modele de mobilier, relevante pentru ziua de azi. Pe langa actualizarea modelelor existente: funtÈ›ionalitatea si ergonomia lor sunt imbunatatite. Experienta noastra pe piata ne-a permis sa studiem particularitatile consumatorului si de aceea oferim astazi produse de calitate care se potrivesc cel mai bine nevoilor dumneavoastra. 

Canapelele sunt un element de design important n casele noastre: ne bucuram de ele atunci cand dedicam timp pentru a ne relaxa si sunt decorul din spatele intalnirilor prietenesti.

Asezandu-va pe canapelele oferite de BIS-M, va veti bucura de adevarate momente de relaxare datorita multiplelor solutii functionale pentru a adapta tetierele si cotierele. Astfel, canapeaua sau coltarul Dvs., devine o piesa de mobilier care reprezinta farmecul fara termen, gandit sa valorizeze spatiul dedicat pentru relaxare si momentelor de odihna petrecute alaturi de familie si prieteni.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall