Devis Design | Baia ta De'vis

DEVIS DESIGN importator si distribuitor in Romania pentru cei mai renumiti producatori la nivel mondial de mobilier de baie, obiecte sanitare, calorifere, robineti si accesorii de baie din Italia.
Avand viziunea de ansamblu (design, functional, tehnic, financiar) echipa DEVIS DESIGN este capabila sa optimizeze intregul proces, realizand pentru clientii companiei amenajari interioare de exceptie, oferind o experienta creativa incarcata de satisfactii. 
Consiliati de profesionisti in domeniu, clientii pot alege dintr-o gama variata de produse dedicate zonei de baie: mobilier de baie, obiecte sanitare, calorifere, robineti si accesorii de baie, a celor mai cunoscute branduri din domeniul amenajarilor de interior de lux din sectorul rezidential, office si hotelier: GAIA MOBILI, MOBILTESINO, MIA ITALIA, MAGI AGOSTINO, TREEMME, TREESSE, GRAFF, GLASS, 2B, BREM, ARTCERAM, GALASSIA, MARMORIN.
Prioritatea companiei DEVIS DESIGN este de a oferi clientilor posibilitatea de a amenaja intreaga baie cu produse de lux de la producatori de top. Devis Design creeaza amenajari interioare functionale si estetice pentru baia ta “DE’VIS”, atat in varianta clasica cat si in cea moderna. 

 

Contact magazin
Showroom: 

DEVIS DESIGN

Telefon: 
0760.764.123
Fax: 
021.490.00.16
E-mail: 
office@devis-design.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

GAIA MOBILI, MOBILTESINO, MIA ITALIA, MAGI AGOSTINO, TREEMME, TREESSE, GRAFF, GLASS, 2B, BREM, ARTCERAM, GALASSIA, MARMORIN.

Aboneaza-te la newsletter HDMall