Eco | Canapele la Comanda

Eleganta, Confort , Originalitate ... Cuvinte care au devenit un "nume" si care desemneaza o "marca a calitatii" atat pe plan national cat si european.

Curajos fondata in 1992, societatea ECO si-a inceput activitatea cu productia de perne pentru mobilier de camping si gradina, destinat pietei europene.

In jurul unui nucleu entuziast de specialisti, pe parcursul a trei ani, s-a adunat un grup de tineri care s-au specializat in productia de mobilier tapitat.

Incepand cu 1995 productia de mobilier tapitat a capatat amploare, devenind activitatea principala a societatii. Tineri absolventi ai liceelor de specialiate au fost atrasi de conditiile oferite, nascandu-se o adevarata echipa de profesionisti.

In scurt timp, profesionalismul, calitatea si experienta manageriala s-au materializat in noi proiecte si contracte pentru pietele din Olanda, Germany, Franta si Austria.

Folosind o techologie de ultim moment, aplicata atat celor mai noi game de material cat si materialelor clasice, s-a realizat obtinerea unei relatii optime calitate/pret, care confera produselor noastre competitivitate si atractivitate, atat pe piata interna cat si pe piata europeana.

Eleganta, Confort, Originalitate

Nu numai un slogan, ci si o realitate!

Contact magazin
Showroom: 

ECO -Eleganta, Confort, Originalitate

Telefon: 
021 413 12 98; 0722 843 164
Fax: 
021 413 12 98
E-mail: 
ene_cristina2003@yahoo.com

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Alhambra Internacional, Castilla Textil, Eurotex 2000, Fabbro, Piel SA, Yebane, Rioma

Aboneaza-te la newsletter HDMall