Komandor | Usi Glisante Interior, Dressing

Komandor, prezent in peste 53 de tari din intreaga lume, este un ambasador al design-ului de interior, al dressing-urilor si al sistemelor de usi glisante a caror calitate a fost dovedita de-a lungul timpului.

 

Komandor este lider mondial in productia de sisteme de glisare, dulapuri, dressinguri, concepte de design interior. Anii de experienta in design si productie prin departamentele de grafica si proiectare reflecta continua cautare a perfectiunii si imbunatatirii calitatii, aspecte ce plaseaza Komandor pe o pozitie de leader.

 

Compania avand ca punct forte reputatia pentru excelenta in lumea designului de interior si increderea sutelor de mii de clienti, se raporteaza in permanenta noilor tendinte si criterii impuse de continua evolutie a pietei moderne.

 

Komandor este primul producator de mobilier pe comanda din Romania cu tehnologie digitala, realizand pal personalizat, sticla personalizata, tapet personalizat, canvas personalizat, parchet personalizat, cu orice imagini.

 

Komandor, producator de mobilier personalizat, va ofera solutii optime pentru ca mobila mult visata sa se transforme in realitate. Realizarea de mobila personalizata la comanda este activitatea pe care o desfasuram cu succes. Dispunem de o experienta notabila in finalizarea oricarui proiect de mobilier si design interior: bucatarii, livinguri, dormitoare, dressiguri, camere pentru copii, mobilier pentru birou, mobilier de hotel, usi pliante si usi glisante de separare.

 

Usile glisante in concordanta cu trend-urile actuale de design interior, au o gama larga de utilizare in configuratii variate: in livinguri, dormitoare, holuri, mansarde, camere de copii, dulapuri incastrate si bucatarii. Adaptabilitatea oferita creeaza intotdeauna un ambient atractiv si o tonalitate discreta care pune in evidenta esenta personalitatii spatiului.

 

Varietatea profilelor oferite si flexibilitatea de inserare pentru usi (pal, sticla, oglinda, rattan, loom, sticla colorata) ofera o multime de posibilitati de completare a design-ului interior si chiar de creare a acestuia.

 

Este pur si simplu o invitatie de a va lasa libera imaginatia si a compune interioare originale si pline de personalitate!

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

KOMANDOR – Specialistul tau in dressinguri si usi glisante

Telefon: 
021 413 12 99 ; 0728 853 052
Fax: 
021.204.87.95
E-mail: 
hdm@komandor.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Komandor, Far-Est

Aboneaza-te la newsletter HDMall