Komoder | Fotolii de Masaj

Komoder este unic importator si distribuitor al fotoliilor de masaj INADA in Romania. Serviciile companiei includ montarea si partea de service specializat pentru aceste produse. Portofoliul companiei include si alte produse din gama fotoliilor de masaj, produse de Sanyo, Panasonic, Humantouch si gama low cost iRest.
Produsele companiei sunt recomandate atat pentru relaxare cat si in scopuri terapeutice.

Fotolii de masaj Inada Family
Sustinua de expertiza si tehnica neegalata de competitori, compania Inada produce cele mai interesante si performante fotolii cu masaj capabile sa genereze masajul shiatsu de cea mai mare calitate. Terapia prin masaj si prin fotoliile de masaj este un concept sustinut puternic de Inada.

Fotolii de masaj Panasonic
De peste 40 de ani Panasonic este cel mai renumit brand de fotolii masaj. Panasonic domina piata americana prin inovatia tehnologica adusa in industria fotoliilor cu masaj. Panasonic a inovat puternic, a recreat fotoliul cu masaj, iar acum fotoliile Panasonic sunt printre cele mai cautate datorita calitatii, durabilitatii si designului lor.

Fotolii de masaj Human Touch
Human Touch produce fotolii cu masaj de peste 30 de ani iar prin dezvoltarea si promovarea conceptului de arta a masajului numarul clientilor pentru fotoliile de masaj a crescut puternic in ultimii ani. Arta masajului, a detensionarii si relaxarii muschilor se poate acum regasi puternic in fotoliile de masaj ale producatorului Human Touch.

Fotolii de masaj iRest
iRest este un producator foarte cunoscut in industria fotoliilor de masaj. iRest este o companie dinamica care frecvent lanseaza noi tehnologii de masaj si fotolii de masaj datorita cercetarii constante pe care o realizeaza. Modelele iRest sunt produse din gama low cost si sunt foarte cautate datorita pretului accesibil si al calitatii.

Fotolii de masaj Sanyo
Fotoliile de masaj Sanyo sunt produse in Japonia, tara unde relaxarea, masajul, starea de bine si intimitatea personala sunt tratate cu mare seriozitate si respect. Asta spune totul despre calitatea si tehnologia fotoliilor cu masaj de la Sanyo.

 

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Telefon: 
0364.100.160
E-mail: 
contact@komoder.ro

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Inada, Sanyo, Panasonic, Humantouch, iRest

Aboneaza-te la newsletter HDMall