Noblisime | Mobila la Comanda

 SERVICIILE NOASTRE 

Noblisime s-a impus pe piata de mobilier la comanda din anul 2014 - prin calitatea produselor livrate si preturile corecte. Din 2016, ne-am extins domeniul de activitate prin lansarea serviiciilor de design interior, departament ce a predat deja cu succes proiecte de concept interior si mobilier la comanda atat pentru resedinte de familie, cat si spatii comerciale cu activitati specifice. 
Colaboram cu furnizori de top si am ales inca de la inceput cele mai bune materiale si accesorii de mobilier, pentru ca ne respectam clientii si dorim sa oferim cele mai bune servicii si produse. 
Ne desfasuram activitatea in Bucuresti, avand trei showroom-uri de prezentare si un atelier de productie propriu, ceea ce face ca produsul livrat sa fie strict supervizat de departamentul tehnic si de productie. Astfel, avem certitudinea ca produsul livrat corespunde tuturor normelor de calitate. 

CE FACEM? 

PROIECTARE MOBILIER 
Folosim un program de proiectare profesional ce ofera in timp real si rapid o imagine a mobilierului dorit cat si costurile proiectului aferent. 

Cum procedam? 
- O scurta discutie pentru determinarea stilului sau a preferintelor; 
- Relevarea spatiului unde trebuie pozitionat mobilierul sau plan cu dimensiuni ale mobilierului dorit; masuratorile se vor executa de catre proiectantii Noblisime. 
- Construim imaginea 3D a mobilierul, conform optiunilor de materiale, designului dorit, compartimentarilor discutate, mulandu-ne pe nesesitatile fiecarui client in parte. Alegerea materialelor folosite se face din mostrare ale furnizorilor nostri, acestea fiind de cea mai inalta calitate; 
- Generam oferta insotita de imaginea mobilierului si listam consumul de materiale pentru a oferi clientilor nostri informatiile complete. 

MOBILIER LA COMANDA 

Fie ca iti doresti o bucatarie, living sau dormitor, proiectantii Noblisime vor veni intodeauna cu cea mai buna solutie pentru tine! 
Folosim materiale de inalta calitate si ne raportam intodeauna la ultimele noutati si tendinte din domeniul mobilierului. 
Proiectarea mobilierului se realizeaza in prezenta ta, astfel ca poti decide imediat cu privire la modul in care sa fie conceput produsul pe care ti-l doresti, iar varietatea mare de mostrare PAL, MDF si accesorii te vor ajuta in luarea celor mai bune decizii. Pentru o prima oferta cat mai reala de pret, este important ca tu sa stii dimensiunile camerei pentru care se va proiecta mobilierul. 
Generarea ofertei se realizeaza in timp real, fara a mai astepta o oferta ulteriora discutiei. Oferta este insotita intotdeauna de proiectul 3D al mobilierului si lista cu consumul de materiale.
Pasul urmator este sa programezi impreuna cu proiectantii Noblisime intalnirea pentru efectuarea masuratorilor exacte ale spatiului aferent, astfel incat proiectul de mobilier sa se muleze perfect spatiului tau. 
Semnezi contractul si programam livrarea si montajul! 

DESIGN INTERIOR 

Arhitectii si designerii Noblisime te vor consilia in alegerea tuturor materialelor – atat pentru finisajele de interior, proiectele de mobilier, cat si a decoratiunilor interioare. 
Pentru ca suntem perfectionisti, iti vom realiza proiectul caminului ideal pentru tine in cel mai mic detaliu. 
Propunerile de design interior vor fi elaborate dupa o cunoastere a personalitatii tale, a stilului de viata, a preferintelor coloristice si arhitecturale, astfel incat fiecare proiect sa fie unic. 
Pretul unui proiect de design interior este evaluat in functie de: 
- Tipul de lucrare, numar de camere, compartimentare; 
- Munca, timpul, efortul estimat pentru crearea proiectului 3D; 
- Dimensiunea spatiului de amenajat; 
- Numarul incaperilor; 
- Locatia proiectului (distanta de parcurs la santier); 
- Stil si gradul de dificultate. 

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

NOBLISIME

Telefon: 
0752304567
E-mail: 
hdmall@noblisime.ro

Oferte Actuale

Noblisime prezinta Bucataria Lisa

Cu accente delicate, insa linii ferme ce pun design–ul rafinat in valoare, mobilierul de bucatarie Lisa se adreseaza atat persoanelor pasionate de tendintele actuale, cat si celor ce iubesc clasicu

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall