ROMINA Furniture | Mobilier premium pe comanda

Cu o experienta de peste 16 ani in fabricarea de mobilier din lemn masiv, echipa Romina Furniture va ofera idei creative si solutii complete pentru a va realiza mobila pe comanda, la standarde inalte!

V-ati mutat in casa noua sau pur si simplu vreti sa va schimbati mobila si cautati un producator de mobila la comanda? La Romina Furniture executam mobilier in stil clasic, modern sau minimalist pentru Bucuresti si toata tara, din lemn masiv. Cu ajutorul nostru va puteti proiecta si realiza mobila pe comanda, indiferent ca este vorba de mobila de bucatarie, living, dormitor, dressing, birou sau baie. La Romina, intregul proces se desfasoara tinand cont de dorintele si nevoile clientului, existand astfel o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare, culori sau accesorizare.

Deja pozitionat pe piata internationala ca fiind brandul cu “Cel mai bun mobilier pentru copii” cu patuturi convertibile, sertare cu functie de siguranta si finisaje organice, fara formaldehida, am hotarat sa nu ne dezicem de aceasta premisa nici in realizarea mobilierului pentru adulti. Executam toate categoriile de mobila la comanda, din lemn masiv, in peste 20 de finisaje non-toxice, dintre care si finisaje artizanale, realizate manual.Punandu-va la dispozitie experienta si talentul echipei noastre, fie ca va doriti o mobila la comanda clasica si utilitara, mobila moderna cu linii indraznete, sau mobila exclusivista si plina de stil, executam si mobila sculptata manual sau mobila pictata.

Intreg mobilierul se realizeaza pe dimensiunile, culorile si cu accesoriile dorite de dvs., de la butoni in stil clasic Art Nouveau, la cei decorati cu cristale pentru un plus de lux. Primul principiu de la care nu ne abatem este calitatea produsului finit, de aceea puteti fi siguri ca toate materialele utilizate, furniturile si feroneria sunt de cea mai buna calitate, asigurand functionarea in conditii optime a mobilierului pe o perioada de cateva generatii.

Romina Furniture se evidentiaza printr-un concept unic, transformand fiecare lucrare intr-o experienta unica, care va completa si valorifica integral spatiul de care dispuneti, oferindu-va consultanta si asistata, proiectare 3D, transport si montaj.

 

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

ROMINA Furniture - mobila premium pe comanda

Telefon: 
0722 503 369
E-mail: 
europe@rominafurniture.com
Marci
Marci: 

Marca proprie, Mobila la comanda

Aboneaza-te la newsletter HDMall