Romina | Mobilier Camera Copiilor

Romina Furniture este un brand al companiei AXM Prod 93, o companie romaneasca producatoare de mobilier ecologic pentru copii: patuturi si piese de mobilier pentru amenajarea camerelor pentru copii. Romina Furniture este un brand cunoscut si respectat pe piata din SUA. La targul de mobila de la Las Vegas din 2010 Romina Furniture a primit premiul pentru “Cel mai bun mobilier pentru copii”.

Pentru ROMINA Furniture siguranta copilului este cel mai important lucru. Mobilierul ROMINA este construit integral din lemn masiv de fag iar pentru finisaje sunt folosite lacuri si vopseluri ecologice, pe baza de apa.

O caracteristica importanta a mobilierului ROMINA este faptul ca patutul ROMINA creste odata cu copilul. Kitul de conversie transforma patutul intr-un pat in toata regula in care copilul poate dormi pana cand devine adult. ROMINA ofera personalizare fara limite pentru colectiile sale. Piesele de mobilier pot avea combinatii de culori, pot fi pictate manual sau pot avea diverse aplicatii.

Sertarele sunt dotate cu glisiere germane Hettich, se inchid si se deschid fara zgomot, au un sistem de siguranta care previne accidentarea copiilor si sunt garantate din fabricatie pentru minim 80.000 de cicluri inchidere-deschidere.

ROMINA Furniture a lansat noua colectie FLORENCE cu mobilier destinat atat copiilor cat si adultilor. Colectia FLORENCE se poate incadra in stilul baroc interpretat intr-o maniera minimala: picioarele pieselor de mobilier si ramele oglinzilor sunt sculptate manual si patinate, cu insertii de foita de aur pur, argint sau cupru, iar tapiteriile din catifea sunt prelucrate special.

Romina ofera si colectii de camere pentru adulti in liniile de design deja consecrate si la aceeasi calitate exceptionala de fabricatie. Alegeti modelul, culorile si finisarile si ROMINA va construi in jurul alegerii dumneavoastra o solutie de ambientare personalizata a spatiului dorit.

Contact magazin
Showroom: 

ROMINA Furniture – mobilier camere copii

Telefon: 
0722 330 044
E-mail: 
contact@rominafurniture.com

Oferte Actuale

Marci
Marci: 

Marca proprie

Aboneaza-te la newsletter HDMall