TIARA Furniture | Mobila Tapitata la Comanda

Compania TIARA a fost fondata in decembrie 2009 ca un producator de mobilier tapitat si saltele ortopedice. Este o filiala a singurul producator de spuma poliuretanica din Republica Moldova - compania "BILARGO Prim" SRL. Primii trei ani i-am petrecut in mare parte imbunatatind calitatea mobilierului, am extins sortimentul si am muncit asupra planului de promovare in masa a produselor noastre pe pietele atat din Moldova, cat si cele din afara. Participarea in acesti ani la diverse expozitii a dovedit relevanta mobilierului nostru si corectitudinea directiei care o tinem.

Suntem singurul producator din Republica Moldova a mobilierului tapitat fara rama. Compania noastra a obtinut rezultate foarte bune in acest domeniu. Elaborand modele noi, facem tot posibilul sa tinem cont de dorintele fiecarui client. Datorita tehnologiei performante putem taia orice forma si dimensiune a modelului. Dupa o mica cunostinta, nimeni nu va ramane indiferent.

Avantaje:
Siguranta – lipsesc colturile ascutite si elementele rigide
Rezistenta – e imposibil sa o stricati, aceasta nu scartie si nu se desface
Versabilitate – varietatea de materiale, culori, forme si modele va permite sa alegeti mobilierul potrivit pentru orice interior
Facilitate – poseda o greutate redusa datorita lipsei de carcasa
Transformabilitate – rezolva problema lipsei spatiului, fotoliul sau canapeaua in doua miscari se transforma in pat
Huse detasabile – va permite sa spalati husa acasa, in propria masina de spalat.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

TIARA FURNITURE

Telefon: 
0723 037 412
E-mail: 
agroalimentintracom@gmail.com

Oferte Actuale

Tiara Furniture - Patul Chester

Patul Chester este un produs clasic in linii moderne.

Pentru o comanda personalizata: alte culori, anumit tip de material, va rugam sa contactati reprezentantii Tiara de vanzari.

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall