Aparat de masaj picioare Komoder C32 - Design 2018

Aparatul pentru picioare Komoder C32 foloseste tehnologia de masaj 3D, oferind un nemaipomenit masaj pentru talpi si glezne. C32 este un aparat de masaj focus care actioneaza perfect pentru stimularea centrilor nervosi din talpa.

Komoder C32 cu incalzire functioneaza la trei viteze diferite, dispune de trei program predefinit si permite ajustarea sistemului de masaj in functie de preferintele utilizatorului, astfel incat sesiunea de masaj să fie exact asa cum si-o doreste utilizatorul, iar relaxarea să fie extrema. Toate acestea pot fi setate prin intermediul butoanelor incorporate. 

Funcţii importante

Programe predefinite de masaj

Prin tehnicile unui masaj care imita exact miscarile unui maseur profesionist, acest program de masaj va indeparta usor disconfortul din zona picioarelor dand o senzatie de revitalizare. 

Role de masaj la talpa

Dispunand de role de masaj, Komoder C32 include in experienţa de masaj a utilizatorului, reflexoterapia. Masajul picioarelor este important, întrucat ele in permanenta mentin si transporta greutatea corpului. Cu ajutorul rolelor de masaj, la fiecare picior in punctele de tensiune, se imbunatateste circulaţia sangelui, dand senzatia de energie in intregul corp. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra. 

3 viteze de masaj

Pentru un maxim de confort al utilizatorului, intensitatea masajului poate fi controlata, aparatul dispunand de 3 viteze de masaj. Aparatul poate fi rotit si fixat în orice pozitie. 

Reflexoterapie

Principiul pe care se bazeaza reflexoterapia este simplu: fiecarui organ ii corespunde un punct reflex pe corp. Cand unul dintre organe este afectat de o boala, punctul sau reflex semnaleaza problema – in zona respectiva se depun toxine care pot fi inlaturate prin masaj. 

Perne de aer la calcai

Tehnica avansata de masare prin intermediul pernelor pentru calcai ofera o experienta de masare superioara oricărui alt aparat de masaj. Puteti opta pentru 3 nivele de intensitate reglabila, pentru a corespunde nevoilor dumneavoastra. 

Butoane incorporate

Setarile se realizeaza foarte uşor, cu ajutorul butoanelor incorporate. 

3 Programe Automate

1. Mod vibrare; 2. Mod rulare; 3. Mod combinat vibrare ssi rulare. Butoanele prezente pe aparat va permit prin atingere usoara sa modificati programul automat sau functtia de ajustare pe 3 nivele a intensitatii presiunii aerului.

Cadoul perfect. Infrumusetarea picioarelor

Aparatul foloseste suplimentare perne de aer pentru masarea labei piciorului si a calcaielor. Aceasta functie activeaza circulatia, mareste senzatia de bine. O combinatie de perne de aer de diferite marimi se infasoara complet in jurul labei picioarelor dumneavoastra pentru a va oferi un masaj minutios.

Folosind zilnic aparatul Komoder C32 veti observa cum picioarele dumneavoastra vor fi mai puternice si mai viguroase. Aparatul este recomandat tuturor persoanelor dar in special celor care isi simt picioarele obosite sau petrec mult timp in picioare in timpul zilei.

Aboneaza-te la newsletter HDMall