Havana Canapea | Arriba Mobilier

Creata pentru a da forma exuberantei si nonconformismului, canapeaua Havana te cucereste din prima clipa, lasandu-te in acelasi timp sa o descoperi, sa ii apreciezi calitatile. Liniile moderne, materialele revolutionare si amplitudinea acestor canapele, alaturi de designul sau ingenios contribuie la unicitatea canapelei Havana – un produs care nu inceteaza sa te surprinda prin confortul sau.

Caracteristici

Structura sa este din lemn masiv si fag, placi din aschii si fibre de lemn, sezutul din poliuretan de densitate medie, protejat de un strat de vatelina, iar pernele de spatar din poliuretan extraflexibil. Pentru un confort deosebit, la spatarul canapelei se pot atasa una sau mai multe tetiere mabile.

Materiale de acoperire

Cannapeaua Havana este disponibila intr-o varietate de materiale (stofa, piele naturala sau imitatie piele) si culori. Recomandarea producatorului sunt stofele din colectia Infinity, stofe revolutionare, considerate materiale tehnice, ceea ce se traduce printr-o rezistenta foarte buna la pete (lichide, grasime, etc.).

Gama de produse

Canapeaua Havana este disponibila in varianta fixa de doua, trei, patru sau cinci locuri. Puteti opta pentru variantele fara sezlong, sau cele cu unul sau doua sezlonguri incorporate.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall