Komoder prezinta Scaunul de Masaj iRest A38

A38 este printre cele mai cautate fotolii de masaj iRest cu functie Zero Gravity. A38 este un fotoliu care imbina toate functiile importante: zero gravity, incalzire, sistem de masaj in L, masaj cu perne de aer.

Cel mai noi fotoliu de masaj iRest.

La inceputul acestui nou deceniu, iRest este cel mai avansat produs, bazandu-se pe biomecanica, ergonomie si terapie fizica de referinta, cu scopul de a se adapta in functie de caracteristicile scheletului uman si incorporeaza urmatoarele functii: putere zero, spatiu zero, un masaj de durata mai mare, curbat, intinderea unor puncte dupa metode fizice si terapie magnetica, avand un total de 28 de perne cu aer, 8 magneti permanenti si o pompa de aer. Va va oferi o experienta de masaj suprema in propriul dvs. camin, ajutandu-va sa va pastrati sanatatea si sa fiti activ in fiecare zi.

Inovație.

Functie inovatoare a pompei de aer, poate functiona sincron si continuu, pentru a furniza forta motrica necesara celor 28 de perne cu aer. Atat masajul stereo de relaxare cat si presiunea puternica a pernelor cu aer sunt precise si unice, ceea ce va permite sa beneficiati de un masaj revigorant, proaspat.

Promoţie! In luna iunie 2016 modelul A38 beneficiaza de 3 ani de garantie, livrare gratuita.

Pentru mai multe informatii despre produsele KOMODER, va asteptam in magazinul KOMODER din incinta Home & Design Mall.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall