Tandem - Bucataria pe comanda 3

Plecand de la faptul ca azi bucataria nu mai este acel spatiu unde petrecem timp doar pentru a gatit si lua masa, dar si pentru a primi senzatia de placere si bunastare, este evident ca fiecare model de mobilier bucatarie, inca din faza de proiectare sa fie conceput in asa fel incat sa corespunda cerintelor, indiferent ca este vorba de savurat cafeaua de dimineata, de gatit sau servit masa cu familia.
Bucatariile realizate la comanda, trebuie sa fie proiectate si accesorizate astfel incat sa ofere maximum de operativitate si ergonomie, sa corespunda unui intreg univers de necesitati si beneficii, sa fie inteligent planificate, spatioase, luminoase si primitoare. Bucatariile realizate de noi corespund tuturor parametrilor de calitate si functionalitate. Fiecare detaliu este analizat si proiectat de catre designerii nostri, astfel ca sa corespunda asteptarilor si necesitatilor clientilor. Utilizam in realizarea bucatariilor furnitura de calitate germana, aceasta oferind bucatariilor rezistenta in timp.
Accesoriile pe care le folosim la toate tipurile de mobilier bucatarie sunt: balamale blue si samet (Germania), glisiere, sertare si balamale Blum, manere din aluminiu, picurator vase din inox cu tavita de plastic detasabila. Corpurile de jos din bucatarii au picioare reglabile ascunse, sertarele sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere, geamurile sablate au rama din aluminiu si sunt prevazute cu sistem de amortizare la inchidere.

Toate tipurile de mobilier bucatarie la comanda sunt realizate din PAL melaminat grosime 18 mm la care aplicam numai cant ABS de 2 mm si 0,5 mm, PAL cu postforming sau MDF frezat si infoliat, PFL melaminat grosime 4 mm, blaturi termorezistente, iar corpurile suspendate au sistemul de prindere ascuns.
Pretul si dimensiunea sunt calculate in mod individual, pentru ca acest model se realizeaza la comanda. Costul total este determinat de materialele utilizate si dimensiunile selectate. Realizare in 4 saptamani de la data semnarii contractului.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall