Decoratiunile din lemn masiv innobileaza locuinta dumneavoastra!

Elemente indispensabile ambientarii interioare, obiectele decorative confera locuintei dumneavoastra personalitate si distinctie prin sinteza perfecta intre design-ul sofisticat, calitatea recunoscuta si functionalitatea desavarsita.

Lemnul nobil a devenit simbolul design-ului de interior la nivel elitist prin valoarea estetica impresionanta, ce domina vizual orice interior, conducand astfel la o juxtapunere perfecta intre rafinament, confort si utilitate.

Apetenta iubitorilor mobilei de arta pentru decoratiunile de interior exclusiviste, ce emana luxul suprem si aerul roialitatii, ne-a determinat sa gandim in perspectiva propuneri practice si inovative din lemn masiv pentru infrumusetarea si armonizarea spatiului de locuit.Indiferent de stilul ambientarii, lemnul masiv pune in valoare adevaratele standarde ale excelentei si pretiozitatii, fiind din ce in ce mai preferat de clientii, arhitectii si designerii de interior care apeleaza la proiectantii Simex pentru a concepe modele diversificate de galerii pentru draperii, seminee decorative, carucioare de servit cu tava detasabila, masute de sah, precum si piese de sah din lemn masiv.

De asemenea, intentionam sa venim in intampinarea celor care vor sa ofere cadouri cu adevarat speciale si care sa ramana amintiri de suflet a caror valoare nu se va sterge in timp, prin lansarea unei game variate de ornamente precum statuete sculptate in lemn, rame pentru tablouri, oglinzi si plasme TV, casete de bijuterii din lemn masiv si cufere decorative antichizate.

Printre corpurile decorative ce vor fi semnate de catre designerii Simex, se vor afla si suporturile pentru flori sau de reviste, console si veioze, prin care ne propunem sa raspundem cererilor tot mai mari ale clientilor nostri pentru decoratiuni realizate din lemn masiv.

Va asteptam sa ne spuneti ce parere aveti despre aceste modele de obiecte ornamentale si ce noi prototipuri ne sugerati sa fabricam pentru a va putea oferi solutii cu adevarat ingenioase de design interior!

Casa Mobila Simex

 

Aboneaza-te la newsletter HDMall