Despre Home & Design Mall

HOME & DESIGN MALL, primul mall dedicat exclusiv amenajarilor interioare, si-a deschis portile iubitorilor de frumos în anul 2004.

In acesti ani de activitate, am reunit, într-un singur loc, cei mai renumiti producatori si importatori de mobilier si decoratiuni interioare, cu o gama diversificata de produse si solutii de design.

Solutii complete de decorare, destinate tuturor zonelor unei locuinte, consultanta pentru a gasi cele mai bune modalitati de amenajare, cataloage de prezentare pentru a putea alege ceea ce vi se potriveste sau softuri pentru a crea mobilierul dorit toate le gasiti la HOME & DESIGN MALL.

O locatie special creata pentru amenajarea casei de la A la Z, Home & Design Mall beneficiaza de vizibilitate excelenta la Bulevardul Ghencea, acces facil la toate mijloacele de transport in comun, cat si de o parcare exterioara de 250 de locuri la dispozitia clientilor, gratuit. 

Cele 46 de magazine prezente in cadrul centrului comercial ofera clientilor solutii si consultanta pentru amenajarea oricarui colt din casa: materiale de constructii, finisaje interioare, sanitare, mobilier, electrocasnice, perdele, draperii, sisteme de prindere, corpuri de iluminat, covoare, accesorii si decoratiuni.

Solutii complete pentru orice colt din casa!

Te asteptam de Luni pana Vineri intre orele 10:00 - 20:00, Sambata de la 10:00 la 17:00 iar Duminica de la 10:00 la 15:00.

Aboneaza-te la newsletter HDMall