REVERIA FURNITURE – aducem bucataria inzidita in casa ta

Pentru noi, romanii, conceptul de bucatarie inzidita nu ar trebui sa fie o noutate. Cei care am avut bunici la tara stim ca iarna se gatea pe soba in loc de plita, iar in loc de cuptor electric sau pe gaz se folosea cuptorul “zidit” in corpul sobei.

Tarile mediteranene, dar si cele nordice, au dezvoltat conceptul de bucatarie inzidita. Ei au adus un plus de valoare practica si mai ales estetica.

In Romania au fost cateva incercari timide ale producatorilor autohtoni din afara Bucurestiului pentru a dezvolta conceptul de bucatarie inzidita.

Incepand cu aceasta toamna, Reveria Furniture va provoaca sa indrazniti sa aduceti bucataria inzidita in casa dumneavoastra.

Puteti alege structura pe care o doriti: caramida, rigips sau pal vopsit, fiecare dintre optiuni avand argumente practice sau estetice in favoaresa sa.

In showroom-ul Reveria Furniture din Home&Design Mall puteti admira o astfel de bucatarie, realizata intr-o interpretare moderna a bucatariei inzidite clasice. Structura este din pal vopsit: ofera cel mai generos spatiu de depozitare, dar si posibilitatea de a “schimba” cromatica bucatariei folosind doare o pensula si o galeata de vopsea lavabila.
Fronturile pot fi din orice tip de material: lemn, MDF vopsit sau infoliat, pal, rame cu sticla etc… Se pot monta orice accesorii care se dovedesc utile intr-o bucatarie: balamale cu amortizare, sisteme Aventos Blum, cosuri de orice tip, sertare cu glisiere amortizate etc…

Va asteptam in showroom-ul nostru ca sa ne impartasiti impresiile dumneavoastra!

Aboneaza-te la newsletter HDMall