Canapea Avenue | Tandem

Canapeaua Avenue este o piesa de mobilier inspirata din designul minimalist si imbina functionalitatea cu simplitatea si eleganta pentru a creea un spatiu seren, ideal pentru relaxare. Aceasta are o suprafata formata din spuma poliuretanica pentru a oferi un maxim de confort si suportul ortopedic necesar corpului tau. Stofa folosita la tapitare este delicata cu pielea, iar culorile pot fi alese de tine pentru a se potrivi cu personalitatea ta.

Canapeaua are o versiune extensibila prevazuta cu sistem Tic Tac sau neextensibila, fara posibilitatea de a transforma spatiul de recreere in unul destinat somnului. Cadrul din material durabil confera stabilitate si siguranta si pernele moi, umplute cu spuma poliuretanica, accentuează starea de relaxare. De asemenea, canapeaua poate sustine o greutate de pana la 90 kg, iar picioarele cromate pot fi confectionate din materiale rezistente, crom sau MDF.

Caracteristici:
Lungime: 245 cm
Suprafata de dormit: 155 x 190 cm
Material tapiterie: Stofa categoria I
Sezut: Poliuretan
Cadru: lemn, PAL 18 mm
Perne incluse: 2 perne medii, 2 perne mici
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-avenue/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall