Canapea extensibila Lily | Askona Romania

Canapeaua extensibila Lily este eleganta, compacta, cu linii geometrice autentice si versatila. Tablia reglabila deschide noi frontiere de confort pentru odihna si lucru acasa. Cotierele ridicate creeaza o atmosfera de protectie si confort. Mecanismul robust de transformare Lit transforma cu usurinta canapeaua din living intr-o zona completa de dormit, cat timp  apasati cotiera. La baza mecanismului se afla un cadru metalic care garanteaza durabilitate ridicata si transformare zilnica in siguranta. Cusatura geometrica a canapelei si pernele decorative creeaza contrast. Acest lucru face ca spatiul tau interior sa fie unic.

Spatele canapelei extensibile Lily cu material de tapiterie protejeaza canapeaua de contactul cu peretele, precum si peretele de eventuale deteriorari si murdarie.

Avantaje:
pachetul de baza include canapeaua, 2 perne, salteaua si spatiul de depozitare pentru lenjerie
canapeaua si pernele pot fi realizate din tesaturi de diferite culori
versatil pentru interioare moderne, in special pentru camerele copiilor sau apartamentele mici
adancime confortabila a scaunului
salteaua anatomica si baza anatomica cu LM sunt disponibile la baza canapelei
lada de depozitare spatioasa si ventilata
liniile netede si colturile rotunjite fac canapeaua extensibila sigura
usor de utilizat, deoarece dispune de amortizoare cu gaz.

*Pentru ca avem grija de importanta unui somn cat mai sanatos si calitativ, TERMENUL DE LIVRARE pentru comenzi plasate in cadrul acestei categorii este de 3-6 saptamani!

Pentru mai multe informatii despre produsele Askona, va asteptam in magazinul Askona din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://askona.ro/sofas/s8-lily.html?offer_id=58128

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall