Canapea extensibila S8 Amani | Askona Romania

Canapea Amani cu mecanism de transformare „Pantograf” este compacta si confortabila. Austeritatea liniilor si detaliile sunt in stilul minimalismului modern. Cusatura decorativa de pe perimetrul elementelor moi subliniaza expresivitatea si armonia modelului.
Adancimea moderata a scaunului ofera confort zilnic copiilor si adultilor. Colturile rotunjite fac canapeaua Amani sigura. Spatele canapelei protejeaza canapeaua de contactul cu peretele, precum si peretele de eventuale deteriorari si murdarie.

Saltea
Inaltime - 16 cm Bazata pe un bloc cu 7 zone de arcuri clasice independente (forma de butoi) si spuma Orto Foam extrem de elastica. Perimetrul saltelei protejeaza marginile de desfacere. Doua optiuni de confort: moale sau medie.
Important de stiut: Duritatea moderata a saltelei este asigurata de un strat suplimentar de nuca de cocos.

Perne
2 perne moi (umplutura - pene sintetice). Captuseala pernelor le permite sa isi pastreze forma pentru o perioada indelungata, precum si sa ofere un sprijin confortabil coloanei vertebrale, datorita materialului lor sintetic.

Cotiere
Late - pentru un confort sporit

*Husa este detasabila.

Avantajele canapelei Amani:
 Design de ultima generatie pentru camere de zi
 Pernele de sufragerie nu permit alunecarea în timpul somnului
 Usor de folosit: pentru a o desface, canapeaua nu trebuie scoasa de pe perete.
 Cadrul metalic si mecanismul de miscare lina in sus asigura o durabilitate ridicata: conceput pentru 15 mii de transformari
 Asamblare si demontare usoara, permite transformari multiple
 Suporturile puternice din fag nu vor deteriora suprafata podelei.
 Spatiul de depozitare este ventilat.
 Disponibil pentru aspiratorul robotizat.
 O solutie gata facuta pentru interiorul tau cu fotoliul si puful Amani.
 Accesorii elegante pentru un plus de confort: perne Amani.

Produsul este disponibil pe mai multe culori.

Pentru mai multe informatii despre produsele Askona, va asteptam in magazinul Askona din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://askona.ro/sofas/amani.html?offer_id=51418?offer_id=51418

 *Pentru ca avem grija de importanta unui somn cat mai sanatos si calitativ, TERMENUL DE LIVRARE pentru comenzi plasate in cadrul acestei categorii este de 3-6  saptamani!

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall