Canapea extensibila S8 Orion Nova | Askona Romania

Canapea anatomica Orion Nova cu mecanism de transformare "Eurosofa" este un model elegant si practic cu sezut adanc pentru odihna confortabila si contact pline de caldura cu persoanele apropiate. Designul sau clasic si caracterul practic ii confera lui Orion un exterior elegant, in timp ce cusatura patrata voluminoasa a husei îi confera expresivitate.

La baza canapelei se afla o saltea inalta, unica pentru acest tip de transformare. Blocul de arcuri cu 7 zone de arcuri clasice independente (forma de „butoi”) si arcurile „clepsidra” „tintesc” coloana vertebrala in pozitia corecta din punct de vedere anatomic.

Cotierele contin un spatiu de depozitare incorporat.
Perne:
Pachetul include (obligatoriu) 3 perne decorative.

Husa este sub forma de pilota, detasabila, cu linii si cu fermoar. Se indeparteaza usor, pentru a folosi suprafata igienica a saltelei în timpul somnului.

*canapeaua se extinde fara a indeparta husa.

*Pentru ca avem grija de importanta unui somn cat mai sanatos si calitativ, TERMENUL DE LIVRARE pentru comenzi plasate in cadrul acestei categorii este de 3-6 saptamani!

Pentru mai multe informatii despre produsele Askona, va asteptam in magazinul Askona din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://askona.ro/sofas/orion-nova.html?offer_id=51441?offer_id=51441

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall