Canapea Hilton | Tandem

Canapeaua Hilton este alegerea potrivita daca esti in cautarea unui spatiu pentru relaxare confortabil, care se muleaza pe nevoile tale, si aduce, in acelasi timp, eleganta si culoare. Aceasta va deveni rapid piesa de rezistenta din living deoarece este dotata cu tetiere reglabile pentru a spori starea de relaxare, contine arcuri traditionale Bonell si are o suprafata din spuma poliuretanica, densa si flexibila, care asigura suportul ortopedic necesar corpului tau. Stofa utilizata la tapitare este fina, imbraca intrega canapea si poate fi aleasa pe diverse culori si texturi.

Canapeaua are un cadru durabil realizat din PAL si poate sustine o greutate de pana la 90 kg. Pentru un plus de stabilitate si siguranta, picioarele sale pot fi confectionate din MDF sau crom. Aceasta are un sistem delfin cu ajuotul careia zona de recreere se poate transporta intr-un spatiu destinat somnului odihnitor.

Caracteristici:
Lungime: 230 cm
Latime: 103 cm
Inaltime: 70 cm
Suprafata de dormit: 160 x 190 cm
Mecanism extindere: Delfin
Material tapiterie: Stofă categoria I
Sezut: Arcuri Bonnel
Cadru: lemn, PAL 18 mm
Perne incluse: nu are perne incluse
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-hilton/

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall