Canapea Indi | Tandem

Canapeaua Indi este potrivita pentru pentru incaperile cu dimensiuni reduse, pentru dormitoarele tinerilor, pentru birouri si pentru salile de asteptare. Aceasta are dimensiuni standard, de 120 cm x 200 cm, si poate fi integrata cu usurinta in diverse spatii si ambiente. Stofa utilizata la tapitare este delicata cu pielea si culorile variate din care poti alege ajuta la crearea esteticii camerei.

Canapeaua poate sustine o greutate de pana la 90 kg si are un cadru durabil din PAL si picioare din materiale rezistente, plastic negru, crom sau MDF, pentru a spori stabilitatea si siguranta. Aceasta contine arcuri traditionale Bonel si are o suprafata din spuma poliuretanica, densa si flexibila, ideala atat pentru a te relaxa alaturi de partener, cat si pentru a avea parte de un somn linistit si odihnitor. Canapeaua Indi are un mecanism de tip delfin care face ca aceasta piesa de mobilier sa se extinda in doua parti. Prima varianta este cea in care poate fi folosita ca suport comod pentru picioare, iar cea de-a doua varianta este cea prin care se poate folosi ca pat pentru dormit.

Caracteristici:
Lungime: 144 cm
Latime: 100 cm
Inaltime: 86 cm
Suprafata de dormit: 120 x 200 cm
Mecanism extindere: Delfin
Material tapiterie: Stofa categoria I
Sezut: Arcuri Bonnel
Cadru: lemn, PAL 18 mm
Perne incluse: 2 perne mari, 1 perna mica
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-indi/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall