Canapea modulara Botero | Tandem

Canapeaua modulara Botero se adreseaza persoanelor care prefera un model flexibil, adaptabil in functie de nevoi si de estetica livingului. Aceasta este inspirata din stilul modern si fascineaza prin versatilitatea sa. Poti utiliza fiecare piesa de mobilier pentru a construi o canapea moale si incapatoare, un pat confortabil sau insulite separate pentru zilele pline de voie buna, in care prietenii si familia se aduna in acelasi loc.

Canapeaua contine pachete cu arcuri cu o inaltime de 14 cm si are o suprafata din spuma poliuretanica cu densitate si elasticitate mare care ofera corpului suportul ortopedic necesar atat in timpul relaxarii, cat si in timpul somnului. Stofa nedeta utilizata pentru tapitare este rezistenta la zgarieturi, fiind ideala daca ai animalute de companie, si nu permite absorbtia imediata a lichidelor. De asemenea, canapeaua este prevazuta cu un sistem de tip Tic Tac care face ca acest model sa fie extensibil si sa permita integrarea unui spatiu pentru depozitare. Astfel, daca preferi ca incaperea sa aiba un aspect aerisit si organizat te vei bucura de ficare zona suplimentara pentru stocarea bunurilor casnice.

Totodata, pernele decorative sunt pufoase si te indeamna la recreere. Cadrul canapelei este confectionat din lemn intarit cu PAL pentru a aduce un plus de stabilitate si siguranta, iar greutatea care poate fi sustinuta este de 110 kg. Picioarele cromate pot fi realizate din materiale durabile, crom sau MDF, si pot fi constuite in forme variate.

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-modular-botero/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall