Canapea modulara Milton | Tandem

Canapeaua modulara Milton este alegerea ideala pentru persoanele care cauta confort si functionalitate, calitate si un design elegant. Aceasta contine pachete de arcuri si are o suprafata din spuma poliuretanica pentru a oferi suportul ortopedic de care corpul are nevoie. Stofa moale folosita la tapitare rezista la zgarieturi si nu permite absorbtia lichidelor cu usurinta, iar pernele decorative amplifica starea de relaxare si ofera sustinere coloanei vertebrale.

Canapeaua este prevazuta cu un sistem de tip Tic Tac, ceea ce face ca aceasta sa fie extensibila, si are insulite care pot transforma spatiul de recreere, intr-o zona confortabila destinata somului. Cadrul sau este confectionat din PAL pentru a creste siguranta, iar picioarele cromate sunt fabricate din materiale durabile, lemn sau MDF, pentru a aduce un plus de stabilitate.

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/coltare/coltar-milton/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall