Canapea modulara Shelton | Tandem

Canapeaua modulara Shelton imbina elementele functionale, practice, cu cele estetice, care incanta privirile. Aceasta are cusaturi fine, o stofa moale si rezistenta la uzura, fiind potrivita si pentru persoanele care au animalute de companie, iar culorile variate permit integrarea sa in orice tip de ambient.

Canapeaua contine arcuri traditionale Bonell si are o suprafata din spuma poliuretanica pentru distribuirea egala a greutatii corpului si pentru a oferi suportul ortopedic necesar in timpul relaxarii. Acest model este extensibil si are insulite mobile care permit transformarea sa într-un loc potrivit pentru somn. In acelasi timp, pentru optimizarea spatiului din living, exista posibilitatea de a depozita bunuri casnice in zona special amenajata pentru stocare. De asemenea, canapeaua poate susține o greutate de pana la 90 kg si picioarele cromate sunt confectionate din materiale durabile, crom sau MDF pentru a aduce un plus de stabilitate si siguranta.

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/coltare/coltar-modular/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall