Canapea Mone | Tandem

Canapeaua Mone este potrivita pentru cei care prefera o piesa de mobilier care imbina functionalitatea designului modern cu  eleganta si simplitatea. Aceasta are arcuri traditionale si rezistente Bonell si o suprafata din spuma poliuretanica, densa si flexibila, pentru a oferi suport ortopedic corpului in timpul relaxarii si in timpul somnului. Stofa utilizata este moale si acopera intreaga suprafata a aceseia pentru a crea un aspect placut, iar culorile folosite pot fi adaptate astfel incat sa se adapteze oricarui tip de ambient.

Canapeaua are un cadru durabil din PAL si un sistem de TikTak care permite extinderea canapelei si transformarea ei intr-un spatiu ideal pentru somn. Pernele decorative sunt pufoase si te ajuta sa te scufunzi intr-o stare profunda de relaxare. De asemenea, spatiul pentru depozitare aduce functionalitate acestui model si iti ofera un loc suplimentar pentru stocare. Picioarele canapelei sunt realizate din materiale solide, crom sau MDF, pentru a oferi un plus de stabilitate si siguranta.

Caracteristici:
Lungime: 230 cm
Latime: 112 cm
Inaltime: 93 cm
Suprafata de dormit: 150 x 208 cm
Mecanism extindere: Tic Tac
Lada depozitare: Da
Material tapiterie: Stofa categoria I
Sezut: Arcuri Bonnel, arcuri "zig-zag"
Cadru: lemn, PAL 18 mm
Perne incluse: 2 perne mari, 2 perne mici
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-mone/

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall