Canapea Soul | Tandem

Canapeaua Soul este definitia norisorului pufos pe care toti ne dorim sa plutim in fiecare zi. Aceasta contine blocuri de arcuri si are o suprafata din spuma poliuretanica, potrivita pentru relaxare, dar si pentru odihna din timpul noptii. Stofa utilizata la matlasare are culori variate, este delicata cu pielea si sporeste starea de liniste si confort, iar pernutele decorative au si rol ortopedic pentru ca ofera sprijin coloanei vertebrale.

Canapeaua este prevazuta cu un sistem de tip Tic Tac, care ii permite sa devina extensibila si sa se transforme intr-un pat pentru doua persoane. Cadrul acesteia este fabricat din PAL si picioarele cromate sunt confectionate din materiale durabile, crom sau MDF pentru a spori confortul si siguranta si pentru a aduce un plus de stabilitate. De asemenea, canapeaua are integrat o zona pentru depozitare foarte util atunci cand vrei sa eficientizezi spatiul din casa si iti doresti un aspect aerisit al livingului.
Caracteristici:
Lungime: 294 cm
Latime: 119 cm
Inaltime: 96 cm
Suprafata de dormit: 220 x 155 cm
Mecanism extindere: Tic Tac
Lada depozitare: Da
Material tapiterie: Stofa categoria I
Sezut: Bloc de arcuri Pocket Spring, poliuretan
Cadru: PAL 18 mm
Perne incluse: 2 perne mari, 2 perne cotiera si 2 perne lungi
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/canapele/canapea-soul/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall