Coltar Porto | Tandem

Coltarul Porto este potrivit pentru persoanele care isi doresc un obiect de mobilier flexibil si confortabil. Aceasta are o parte fixa si una mobila cu roti, care permite mutarea uneia dintre parti pentru a transforma zona de recreere, intr-un spatiu relaxant, asemanator cu cel al unui pat. In acelasi timp, vei beneficia de o suprafata neteda, usor de curatat pe care poti pune cu incredere snacksurile sau paharele cu vin. Stofa folosita la matlasare este rezistenta la uzura si la zgarieturi si nu permite absorbtia rapida a lichidelor, iar culorile personalizabile permit integrarea acestui model in orice tip de ambient.

Coltarul poate sustine o greutate de pana la 90 kg, contine arcuri traditionale Bonell, care, impreuna cu spuma poliurenanica, creeaza o suprafata neteda si ferma, cu proprietati ortopedice. Cadrul sau este confectionat din PAL si picioarele cromate sunt realizate din materiale durabile, crom sau MDF, pentru a oferi siguranta si stabilitate. De asemenea, zona pentru depozitare incorporata este potrivita pentru organizarea si eficientizarea spatiului din living.

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/coltare/coltar-porto/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall