Coltar Relax New | Tandem

Coltarul Relax New este o piesa de mobilier conceputa pentru persoanele care prefera functionalitatea si apreciaza estetica detaliilor fine. Aceasta are pachete cu arcuri si o suprafata din spuma poliuretanica cu efect ortopedic. Stofa folosita este fina si delicata cu pielea, iar culorile pot fi selectate de tine pentru a creea ambientul potrivit pentru livingul tau. In acelasi timp, pernele decorative amplifica starea de liniste si confort.

Coltarul este practic si poate fi utilizat atat ca zona de relaxare alaturi de familie si prieteni, cat si ca spatiu de dormit. Sistemul Tic Tac permite ca acesta sa devina extensibil si face posibila transformarea sa intr-o zona destinata somnului linistit si odihnitor. Cadrul este fabricat din PAL pentru a oferi siguranta, iar picioarele cromate sunt realizate din materiale durabile, crom sau MDF pentru mai multa stabilitate.

Caracteristici:
Lungime: 170 cm
Latime: 290 cm
Inaltime: 66 cm
Suprafata de dormit: 155 x 205 cm
Mecanism extindere: Tic Tac
Lada depozitare: Da
Material tapiterie: Stofa categoria I
Sezut: Bloc de arcuri Pocket Spring, poliuretan
Cadru: PAL 18 mm
Perne incluse: 2 perne mari, 2 perne mici
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/coltare/coltar-relax-new/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall