Coltar Roma | Tandem

Coltarul Roma este ideal pentru persoanele care vor o piesa de mobilier functionala, care pune in prim plan confortul. Aceasta are o suprafata poliuretanica densa si flexibila pentru a oferi sprijin corpului in timpul relaxarii. Stofa utilizata la matlasare este moale si neteda, iar culorile pot fi selectate dintr-o varietate de nuante, in functie de ambientul dorit.

Coltarul poate sustine o greutate maxima de 120 kg, are un cadru din material durabil si are picioare realizate din crom sau MDF pentru a oferi stabilitate si siguranta. Pentru a spori confortul, acesta are tetiere reglabile si poate fi transformat intr-un spatiu ideal pentru dormit datorita mecanismului de tip delfin, care permite extinderea sa. Designul armonios aduce o nota de originalitate si eleganta incaperii. Spatiul pentru depozitare ofera un aspect aerisit livingului si este potrivit pentru stocarea hainelor sezoniere, a paturilor sau pernelor ori orice alte obiecte casnice care nu au inca un loc stabil.

Caracteristici:
Lungime: 270 cm
Latime: 235 cm
Suprafata de dormit: 160 x 202 cm
Mecanism extindere: de tip delfin
Material tapiterie: Stofa categoria I
Cadru: PAL 18 mm
Perne incluse: nu are perne incluse
Garantie: 2 ani

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall sau puteti accesa link-ul https://etandem.ro/coltare/coltar-roma/

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall