Corkline prezinta parchetul Authentica CLASSIC - Light Oak

Corkline prezinta parchetul Authentica CLASSIC - Elegant Light Oak

Detalii tehnice:
Cod - E1XG001
Mintaj - Flotant
Finisaj - HPS 0.55mm
Grosime - 10,5mm clasa 33 - trafic comercial intens
Dimensiuni placa - 122cmx18,5cm
Garantie - 25 ANI (rezidential) si 15 ANI (comercial)
Izolare Zgomote de Impact - 17 dB

Avantaje:

Rezistență la Impact - Celulele plutei sunt extrem de rezistente la rupere. Pluta are memorie naturală şi va reveni mereu la forma inițială în urma impacturilor puternice, păstrând elasticitatea. Aceste proprietăți combinate cu un finisaj foarte rezistent la uzură, creează o pardosea foarte durabilă, pastrând un aspect perfect pentru mulți ani înainte.

Izolator fonic natural - Proprietățile naturale ale plutei fac din ea un excelent izolator fonic. Absoarbe undele sonore care se transmit între şi din camere, creând un mediu calm şi liniştit în casa dumneavoastră.

Plăcut la atingere - Parchetul din plută este foarte confortabil în folosință datorită flexibilității sale inerente şi naturale. Acest parchet este foarte plăcut la atingere, chiar şi cu piciorul gol, este destul de stabil pentru a reduce oboseala, oferind în acelaşi timp un confort unic în mişcare.

Temperatură optimă a pardoselei - Proprietățile unice de izolator termic ale plutei oferă o temperatură optimă la nivelul pardoselei pe toată durata anului, asigurând o ambianță mai caldă şi mai confortabilă cu economii de costuri la energie.

Pentru mai multe detalii privind produsele Corkline, va asteptam in showroom-ul din incinta Home&Design Mall!

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall