Corkline prezinta parchetul Authentica SLATE - Cliff Slate

Corkline prezinta parchetul Authentica SLATE - Cliff Slate

Detalii tehnice:
Cod - E1XQ001
Montaj - Flotant
Finisaj - HPS 0.55mm
Grosime - 10,5mm clasa 33 - trafic comercial intens
Dimensiuni placa - 122cmx18,5cm
Garantie - 25 ANI (rezidential) si 15 ANI (comercial)
Izolare Zgomote de Impact - 17 dB

Avantaje:
Rezistență la Impact
- Celulele plutei sunt extrem de rezistente la rupere. Pluta are memorie naturala si va reveni mereu la forma initala in urma impacturilor puternice, pastrand elasticitatea. Aceste proprietati combinate cu un finisaj foarte rezistent la uzura, creeaza o pardosea foarte durabila, pastrand un aspect perfect pentru multi ani înainte.

Izolator fonic natural - Proprietatile naturale ale plutei fac din ea un excelent izolator fonic. Absoarbe undele sonore care se transmit intre si din camere, creand un mediu calm si linistit in casa dumneavoastra.

Placut la atingere - Parchetul din pluta este foarte confortabil in folosinta datorita flexibilitatii sale inerente si naturale. Acest parchet este foarte placut la atingere, chiar si cu piciorul gol, este destul de stabil pentru a reduce oboseala, oferind in acelasi timp un confort unic in miscare.

Temperatura optima a pardoselei - Proprietatile unice de izolator termic ale plutei ofera o temperatura optima la nivelul pardoselei pe toata durata anului, asigurand o ambianta mai calda si mai confortabila cu economii de costuri la energie.

Pentru mai multe detalii privind produsele Corkline, va asteptam in showroom-ul din incinta Home&Design Mall!

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall