Crisa’s Home prezinta Patul EDWARD

Patul Edward se poate produce pe mai multe dimensiuni:
        - 1 200/1 400/1 600/1 800 latime cu 2 000 2 200 lungime.

Patul poate avea optional si lada de asternut.

Tablia patului poate avea o inaltime variabila in functie de optiunea clientului, luandu-se in calcul ca pentru varianta cu nasturi decorativi ea trebuie sa fie mai inalta, iar pentru varianta fara nasturi poate fi mai joasa.

La cerere, nasturii imbracati in material pot fi inlocuiti cu cristale swarovski originale, transformand patul dumneavoastra intr-o piesa pretioasa, luxoasa si extrem de eleganta.

Salteaua patului este optionala, avand posibilitatea sa alegeti o saltea ortopedica produsa de noi sau sa va procurati singuri oricare alt tip de saltea, urmand ca noi sa producem patul in functie de dimensiunile saltelei dumneavoastra.

Materialele de acoperire ale patului pot fi:
           - stofa;
          - microfibra;
          - catifea naturala sau sintetica;
          - piele sintetica;
          - piele naturala.

Toata gama de mostre de tapiterie o puteti gasi in magazinul nostru de prezentare.

In aceeasi gama cu patul se ragaseste si o bancheta cu dimensiunile:
 - 500 latime cu 1 200/1 400/1 600/1 800 lungime, in functie de dimensiunea patului, in cazul in care este aceasta e pozitionata in fata patului, precum in galeria foto.
Pentru completarea dormitorului noi va recomandam si un demifotoliu, care are dimensiuni reduse si se incadreaza perfect in orice colt al acestuia.

Pentru mai multe informatii despre produsele Crisa’s Home, va asteptam in magazinul Crisa’s Home din incinta Home & Design Mall.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall