KitchenExpert - Bucataria NC-98

Mobila de bucatarie realizata din fronturi de MDF vopsit si frezat in stil Neo-Classic, finisat cu lacuri acrilice de inalta calitate, carcase din PAL, cant ABS si feronerie BLUM sau Hettich. Aceasta bucatarie poate fi comandata cu alte frezari, culori, design si alte dimensiuni dect cele standard. Cu alte cuvinte, designerii noStri, va pot croi o bucatarie FITTED, care sa intalneasca cerintele dumneavoastra sa si maximizeze fluxul si ergonomia spatiului, fara a fi necesar sa apelati la inevitabilele compromisuri ale bucatariilor standardizate.

Bucatariile KitchenExpert beneficiaza de accesorii si feronerie de cea mai buna calitate, sertarele cu sistem de glisare Tandem de la BLUM si balamalele BLUM clip cu BlueMotion fac parte din oferta standard de echipare.

Mobilierul din MDF vopsit este ultima tendinta in mobilierul la comanda si este recomandat in special pentru mobila de bucatarie deoarece este foarte rezistent la umezeala si imbina in mod echilibrat elementul functional cu cel estetic. Va propunem aceasta mobilia la comanda pentru bucatarie, un set de mobilier în care am optat pentru fronturi din MDF vopsit, ce imbina designul clasic cu feroneria si accesoriile moderne. Nu ezitati sa alegeti electrocasnicele incorporabile pentru un plus de eleganta dar si de functionalitate al mobilierului.

Dotari standard bucatarii Neo-Clasice:
Fronturi MDF vopsite mat, diferite modele de frezari
Carcase PAL Alb, cant Hranipex 1 mm grosime
Balamale clip cu Bluemotion BLUM
Sertare cu laterale si capac PAL
Glisiere Tandem BLUM cu amortizare si extragere partiala
Blat termorezistent 28 – 38 mm
Manere categoria II
Cornisa design
Plinta aluminiu sau MDF vopsit

Pretul de lista pentru configuratia acestei bucatarii se situeaza intre 1900 si 2500 lei cu TVA inclusa, pentru 1 metru liniar, corpuri sus si jos. Pretul nu include ornamentele, pilastri, garduletul, frizele sau rozetele decorative. Pentru pretul exact, faceti o cerere de oferta cu schita bucatariei dvs. Urmariti promotiile pentru discounturile lunare!

Propunere optionale, expuse la showroom:
Blaturi din quart, granit, compozit cu chiuveta turnata
Sertare cu laterale metalice
Sisteme de deschidere fractionara
Sisteme de iluminare tehnologie LED
Sisteme cosuri semiluna
Coloane extractribile

Preturile pentru produsele ofertate contin TVA, transport si montaj.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall