Mobila de Dormitor din Lemn Masiv: Standard sau la comanda?

Factorul estetic si raportul calitate-pret reprezinta printre principalele caracteristici pe care le avem in vedere atunci cand ne alegem mobila de dormitor, intrucat  aceasta trebuie sa corespunda in totalitate exigentelor de cost ale clientului, fara a compromite nota de intimitate, personalitate si unicitate mult dorite in interiorul amenajat.

De asemenea, in alegerea mobilierului de dormitor, este imperios necesar sa avem in vedere si gradul de optimizare a spatiului disponibil, precum si functionalitatea si confortul pieselor de mobilier, care trebuie sa compuna un tot unitar de mare rafinament.

Venind in intampinarea celor mai inalte asteptari si dorinte ale clientilor, brandul Mobila Simex – unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de mobila romaneasca din lemn masiv, a dezvoltat cel mai amplu si diversificat portofoliu de dormitoare din esente naturale de lemn  masiv, care se pot executa atat pe configuratia standard, propusa de catre Specialistii Simex, dar si dupa dimeniunile si solicitarile clientilor, indiferent de anvergura proiectului.

Toate modelele de dormitoare Mobila Simex se disting prin raportul optim calitate-pret, favorizat de statutul nostru de producatori, nu doar comercianti ai mobilierului, precum si prin  design-ul elegant si impunator al colectiilor de mobila, cu linii si forme atent conturate cu sculptura executata manual de catre mesterii din fabricile Simex din Ardeal, cu intarsie decorativa cu motive florale, precum si prin finisajele pretioase ale colectiilor, disponibile intr-o paleta extinsa de modele – atat Standard (finisaj Stejar, Nuc, Nuc Roscat, Cires etc), cat si Alb  (cu sau fara patina, in functie de preferintele clientilor, pe nuanta aurie, argnitie sau Morchia).

Dormitorul Cristina constituie una dintre cele mai longevive colectii Simex si reproduce cu fidelitate linia de design clasic ce a consacrat brandul Simex atat la nivel national, dar si la nivel international, adaptand cu usurinta aspectul solid si impunator al lemnului masiv tendintelor de confort, eleganta si functionalitate din prezent. 

Astfel, Dormitorul Cristina se impune la nivel estetic prin textura pretioasa si atent definita a liniilor si modelelor de inspiratie baroca, design-ul somptuos si finisajele inalt calitative ale pieselor de mobilier din gama Cristina reusind sa umple armonios spatiul in care va fi amplasata si  aducand totodata o nota de robustete si distinctie. 

Posibilitatea de modificare a dimensiunilor pieselor de mobilier conform spatiului clientului constituie un real avantaj al statutului nostru de producatori. Astfel, pentru modelul de pat Cristina, se poate opta atat pentru dimensiunile standard – 1600 mm sau 1800 mm, dar si pentru alte dimensiuni, transmise de clienti. De asemenea, dulapul poate fi cu 3-5 usi, realizat si compartimentat conform design-ului stabilit de client impreuna cu proiectantii nostri, care se pot deplasa la domiciliul clientilor pentru masuratori, shite si stabilirea proiectului final.

Alegerea finisajului alb in decorarea dormitorului transmite o veritabila nota de rafinament si distinctie, epatand prin senzatia de luminozitate si acuratete, pentru a crea un interior cat mai spatios si mai aerisit.

Dormitorul Venetia Lux, pe finisaj Alb-Auriu constituie o alegere inspirata intrucat imbina rafinamentul estetic al finisajului alb cu structura solida din lemn masiv, conferind, astfel,  locuintei dumneavoastra un plus de excelenta.

Mobilierul pe finisaj Alb -  simplu, fara patina sau pe alb-auriu ori alb-argintiu nu doar confera volum si o eleganta aparte interioarelor dar, contrar asteptarilor, este foarte usor de accesorizat, intretinut si curatat, fiind recunoscut pentru rezistenta in timp la uzura datorita lacurilor speciale cu care este tratat lemnul in fabricile Simex din Ardeal.

Dormitorul Flora reprezinta o alegere mai mult decat inspirata pentru locuinta dumneavoastra daca va doriti un mobilier cat mai simplu si acurat, si care este armonios pus in valoare prin prelucrarea tehnica de prima clasa si design-ul in linii cat mai fine si naturale.

Pe de alta parte, daca doriti sa aduceti un anumit stil arhitectural in locuinta dumneavoastra, in magazinele Mobila Simex din Bucuresti si din toata tara, va puteti alege mobilierul de dormitor dorit dintr-o selectie bogata de colectii in linie baroca, de inspiratie Renascentista, Rococo sau in deplin stil Louis Philippe. 

Spre exemplu, Dormitorul Poesis respecta intocmai trasaturile estetice specifice stilului Rococo, pe care le-a adus in contemporaneitate prin adaptarea design-ului la parametrii tehnici si de functionalitate din prezent.

Prin design-ul somptuos, realizat din lemn masiv si desavarsit cu furnir natural din radacini de nuc, prin contururile sinuoase, atent sculptate manual, si asimetria bine studiata, Colectia Poesis nu doar reda fidel stilul Rococo, ci  transforma dormitorul dumneavoastra intr-un veritabil interior nobil, aidoma palatelor regale de odinioara.

Compania Mobila Simex va asigura transportul si montajul pieselor de mobilier gratuit pe intreg teritoriul tarii.

Pentru mai multe informatii despre Colectiile Mobila Simex, va asteptam in magazinul Simex din incinta Home & Design Mall, precum si pe site.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall