Pat ARTUR - Tandem

Elementele patului Artur se vor combina perfect cu elementele spatiului celor iubitori de stil clasic, datorita spetezei mai bombate si partilor laterale, ambele lucrate manual, confectionate din piele ecologică sau material textil.

Proiectat ca un pat matrimonial complet, patul Artur ofera o ocupare rationala a spatiului de dormit, facilitati generoase de depozitare si un design atractiv. Spatiul de la perete din spatele spetezei a acestui pat, permite “ascunderea” caloriferului. Lada de depozitare are pistoanele din material durabil, care usureaza ridicarea saltelei fara obstacole si coborarea ei fara zgomot. Somiera din cadru metalic si curelusa din piele demonstreaza rezistenta patului.

Patul Artur face parte din gama mobilierului standartizat, dar cu realizare si la comanda in functie de preferintele si necesitatile clientului (se pot modifica dimensiunile, compartimentarea si culorile). Aditional poate fi completat cu dulap si 2 noptiere.

Marimi (mm) : 1200/1400/1600/1800/2000

Avantaje:
1. Carcasa interioara rezistenta – se foloseste PAL cu grosimea de 18 mm
2. PAL prelucrat cu folie PVC cu adeziv de inalta calitate – nu se dezlipeste
3. Mecanism de ridicare – folosim spatiul, putem depozita pilote, asternuturi datorita faptului ca nu e PAL brut, dar melaminat.
4.Poliuretan High Resilience – structura mai putin uniforma ca la cel obișnuit. 
5. Picioare – permite stergerea prafului.
6. Carcasa ortopedica – confera corpului o pozitie corecta si o intretinere buna a saltelei
7. Cura la mecanism de ridicare – sporeste comfortul de folosire a mecanismului de ridicare.
8. Lamele ortopedice – lemn natural mesteacan – rezistent la umezeala, la presiune, nu crapa datorita faptului ca nu are cioturi.

Toata gama de mostre de tapiterie o puteti gasi in magazinul de prezentare Tandem.

Salteaua patului este optionala, avand posibilitatea sa alegeti o saltea din managiznul nostru de prezentare dintr-o gama variata de modele.

Pentru mai multe informatii despre produsele TANDEM, va asteptam in magazinul TANDEM din incinta Home & Design Mall.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall