Pat City New | Tandem Romania

Patul City New este opusul designului clasic traditional.

Modelul City New este deosebit datorita spetezei sale, aceasta se prelungeste lateral, de-a lungul peretelui. Speteaza este alcatuita din doua perne pe marginea carora sunt cusute canturi regulate.

Dimensiunile in care se efectueaza acest model sunt cuprinse intre 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitare, patul se realizeaza dupa dimensiunile necesare dumneavoastra si se compartimenteaza cu spatiu de depozitare.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elvetia, Austria) este de inalta calitate (CMA-concentratia maxima admisa a substantelor nocive este E1, ceea ce inseamna ca rata minima de eliminarea formaldehidei este 0.65%).

Materialul este rezistent la uzura. PAL-ul este prelucrat si taiat cu precizie maxima la aparataj german performant.

Adezivul pe baza de apa intruneste toate standardele ISSO, astfel excluzand gradul de nocivitate al acestuia.

Carcasa ortopedica din metal si lamele sunt rezistente la greutatea pana la 350 kg, iar distanța dintre lamele este calculata in asa fel incat salteaua sa fie aerisita, evitand inmultirea bacteriilor patogene.

Varietatea stofelor europene pe care le utilizam la capitonarea patului, va permite sa alegeti atat culoarea preferata, cat si proprietatea acesteia (impermiabila, antipisica, microfibra). Piciorusele de crom sunt functionale si practice pentru ca pot fi reglate dupa inaltime.

Optati pentru simplitate ai functionalitate. Alegeti patul City New!

 

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall