Pat William | Tandem Romania

Stilul clasic e mereu in voga, de aceea patul William nu se demodeaza ani la rand. Nasturii decorativi aranjati simetric accentueaza eleganta dormitorului. Acestui model se potriveste cel mai bine stofa de catifea in orice nuanta: pala sau stridenta.

Dimensiunile in care se efectueaza acest model sunt cuprinse intre 1200*2000 – 2000*2000 mm (sau 1.20*2.0 m – 2.0*2.0 m). Deci, la solicitare patul se realizeaza dupa dimensiunile necesare dumneavoastra si se compartimenteaza cu spatiu de depozitare.

Carcasa din PAL melaminat Egger (Elvetia, Austria) este de inalta calitate (CMA-concentratia maxima admisa a substantelor nocive este E1, ceea ce inseamna ca rata minima de eliminarea formaldehidei este 0.65%). Materialul este rezistent la uzura. PAL-ul este prelucrat si taiat cu precizie maxima la aparataj german performant. Adezivul pe baza de apa intruneste toate standardele ISSO, astfel excluzand gradul de nocivitate al acestuia.

Carcasa ortopedica din metal si lamele de buc sunt rezistente la greutatea pana la 350 kg, iar distanta dintre lamele este calculata in asa mod ca salteaua sa fie aerisita, evitand inmultirea bacteriilor patogene.

Varietatea stofelor europene pe care le utilizam la capitonarea patului, va permite sa alegeti atat culoarea preferata, cat si proprietatea acesteia (impermiabila, antipisica, microfibra). Piciorusele reglabile din crom perfect completeaza eleganta patului si ofera proprietati practice.

Pastrati in dormitorul dumneavoastra stilul clasic autentic, alegeti patul William marca «TANDEM».

Pentru mai multe informatii despre produsele Tandem, va asteptam in magazinul Tandem din incinta Home & Design Mall.

 

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall