RuspinHome - Pat tapitat stil clasic

Dormitorul este un interior intim pentru odihna si somn. Fapt care determina importanta aranjamentului sau. Cand se organizeaza spatiul de somn, actuale devin urmatoareale sarcini - crearea atmosferei de relaxare si confort, comoditatea utilizarii de fiecare zi.

Camera sau spatiul de somn este determinat nu în ultimul rand de pat. El este inima dormitorului. Alegerea corecta a patului va determina calitatea somnului. Mobila realizata in serie nu poate satisface pe de plin nevoile consumatorului. Mobila de dormitor confectionata la comanda personalizata solutioneaza un numar complex de cerinte – are aspect droit, este pe dimensiunile necesare si este realizat din materiale dorite - lemn, furnir, MDF vopsit sau PAL melaminat. De asemenea, mobila pentru dormitor realizata la comanda, va corespunde stilului interior, paletei de culori si preferintelor personale ale clientului.

Compania Ruspin Home mai mult de 7 ani creaza mobilier pentru dormitor la comanda personalizata. Compania colaboreaza cu cei mai buni furnizori de materiale naturale ca lemnul si furnirul; si materiale contemporane ca MDF si PAL melaminat. Datorita echipamentelor moderne si specialistilor cu experienta in domeniu, compania creaza mobila cu fatade curbate, decor de lemn de orice complexitate, vitralii. Un alt serviciu avantajos este vopsirea fatadelor naturale si a celor din MDF in orice culoare necesara. La dorinta, fatadele pot fi finisate cu patina sau imprimeu tapat.

Cere detalii
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Aboneaza-te la newsletter HDMall