Pluta este izolatoare termica si fonica a pardoselii si a devenit o alternativa la parchet

Parchetul de Pluta - Ultima inovatie in materie de pardoseli

Doriti un spatiu cald si primitor? Pardoseala de pluta raspunde perfect acestor nevoi. Pe langa faptul ca are o textura fina la atingere si este foarte decorativa, pluta asigura o excelenta izolatoare termica si fonica a pardoselii. In majoritatea tarilor din Europa a devenit o alternative fiabila la parchet.

Proprietatile naturale ale plutei si cerintele de mediu, impreuna cu tehnologii moderne au condus la crearea unui produs cu caracteristici unice – Parchet de pluta.

“Racoare pe timp de vara, Caldura pe timp de iarna” – fara a risipi bani pe aparatele de aer conditionat sau pe alte echipamente cu consum mare de energie. Sistemul de izolatie cu pluta are in vedere eficienta energetica fara a abdica de la niciunul dintre standardele de confort: confortul termic, igienic, acustic si vizual. Fie ca este vorba de izolatie exterioara, interioara, acoperisuri sau izolatii sub pardoseli, pluta va contribui esential la reducerea costurilor de intretinere a casei dumnevoastra.

Home & Design Mall va ofera un nou magazin specializat in pardoseli – CORKLINE

Societatea Corkline aduce pe piata din Romania, in regim de exclusivitate, produse din pluta care reusesc sa acopere o paleta cat mai mare de aplicatii.

Pluta Expandata – este un produs 100% natural si ecologic. Caracteristicile unice ale plutei expandate ii imprima un grad inalt de izolare termica, fonica si anti-vibratii. Domenii de aplicabilitate: constructii de cladiri rezidentiale, comerciale si industriale, sali de spectacol, constructia de aeroporturi, crame, camere refrigerate, industria aero-spatiala, etc…

Pluta Composita – include produsele din pluta aglomerata, pluta granulata si pluta cauciucata. Proprietatile naturale ale plutei furnizeaza solutii pentru domenii de activitate cum ar fi: constructii rezidentiale, comerciale si industriale, transporturi, incaltaminte, industria constructoare de masini, cai ferate, articole decorative pentru casa, si multe altele…

Solutiile de izolare propuse de Corkline sunt usor de montat, ecologice si economice. Pluta reprezinta o alternativa cu performante garantate pentru materialele sintetice existente.

Citeste tot articolul la sectiunea Blog - http://www.hdmall.ro/blog/ultima-inovatie-materie-de-pardoseli-la-home-d...

Aboneaza-te la newsletter HDMall