Askona | Producator de Paturi si Saltele

Askona este lider al industriei de saltele, mobilier si accesorii pentru dormitor concepute plecand de la premisa importantei exceptionale a somnului pentru viata sanatoasa a fiecarei persoane. 

Incepand din anul 2018 Askona a inceput extinderea pe piata Uniunii Europene. Dupa Lituania si Estonia, din martie 2019, produsele de calitate superioara marca Askona sunt prezente si pe piata romanesca.

Primul show-room a fost deschis in incinta Home&Design Mall din Bucuresti, Bdul Ghencea nr. 126-132, sector 6. In urmatorii 3 ani vor fi deschise 10 magazine in Bucuresti si in alte orase importante din Romania.

Askona este parte a consortiului suedez Hilding Anders Group, important producator de paturi si saltele in Europa si Asia. Concernul Hilding Anders este prezent pe 27 de piete europene si 13 din Asia. Toate produsele si serviciile Askona sunt concepute pentru a imbunatati in mod semnificativ calitatea somnului clientilor sai. 

Cu o experienta de peste 25 de ani, Askona se bucura de o reputatie de renume pe piata mondiala: lanturi hoteliere precum Hilton, Radisson SAS, Marriott si nu numai au acordat incredere produselor Askona iar somnul odihnitor al oaspetilor lor se datoreaza produselor companiei noastre. 

Produse in Rusia, in cea mai mare fabrica de saltele anatomice din Europa de Est, saltelele Askona sunt o garantie pentru o odihna corespunzatoare si un somn sanatos.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

Askona

Telefon: 
0734 291 704
E-mail: 
askona.romania@gmail.com

Oferte Actuale

Askona - Pat Elisa

Suprafata neteda, liniile drepte, designul confortabil.....Patul Elisa nu poate fi numit rafinat, însa simplitatea si nobilitatea lui este admirata chiar si cel mai pasionat cunosc

Askona - Pat Francesca

Patul Francesca: armonie și confort în dormitorul dumneavoastra

Designul clasic si simetria liniilor confera patului Francesca un aspect nobil. 

Askona - Pat Orlando

Patul Orlando este un model strict si laconic pentru iubitorii de echilibru.

Tablia patului arata spectaculos datorita nuantelor contrastante. 

Askona - Pat Rachel

Patul Rachel - Simplitate, eleganta si confort

Simplitate, eleganta si confort - toate aceste calitati sunt combinate in patul "Rachel". 

Askona - Pat Romano

Patul Romano - simbolul clasicilor moderni. 

Liniile geometrice clare, in combinatie cu stralucirea tapiteriei, confera produsului o eleganta deosebita. 

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall