Confort Moldova | Fabrica de mobila

Interiorul casei sau al biroului dumneavoastra determina, intr-o mare masura, caldura si confortul care va inconjoara, de aceea problema amenajarii locuintei sau a biroului are o importanta deosebi

Devis Design | Baia ta De'vis

DEVIS DESIGN importator si distribuitor in Romania pentru cei mai renumiti producatori la nivel mondial de mobilier de baie, obiecte sanitare, calorifere, robineti si accesorii de baie din Italia.

Dormeo | Saltele si Somiere

Dormeo este o marca a Studio Moderna recunoscuta international si unicul distribuitor al produselor din gama DORMEO si MERINO pe piata din Romania.

Eco | Canapele la Comanda

Eleganta, Confort , Originalitate ... Cuvinte care au devenit un "nume" si care desemneaza o "marca a calitatii" atat pe plan national cat si european.

Elite Expressions | Perdele si Draperii

Echipa Elite Expressions este o echipa tanara, plina de entuziasm formata din persoane cu simt artistic care va pot ajuta sa gasiti solutia optima pentru decorarea cu materiale textile a interioare

Gudart

GUDART – inovatie si stil in amenajari de lux cu gresie si faianta, parchet din lemn stratificat.

HABITAT ENERGY | Iluminat cu LED

HABITAT ENERGY va ofera cele mai noi tehnologii in domeniul LED, solutii eficiente de iluminat cu LED atat pentru uz casnic cat si solutii de iluminat stradal LED si iluminat industrial LED.

Komoder | Fotolii de Masaj

Komoder este unic importator si distribuitor al fotoliilor de masaj INADA in Romania. Serviciile companiei includ montarea si partea de service specializat pentru aceste produse.

Luxuriana | Mobila de Lux

Luxuriana Mob Design va ofera o gama larga de mobilier: mobila de bucatarie, mobila pentru dormitor, mobila pentru living, mobila pentru hol si orice alt tip de mobilier de care av

NOVEL STUDIO 42 | Mobilier Italian

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata de mobilier din Romania, NOVEL Studio 42 este reprezentata unor producatori italieni importanti de mobilier ce beneficiaza creatiile unor d

Parchet Shop

Parchet Shop va ofera peste 150 de modele de parchet laminat  (Krono Original, Egger, Kaindl, Kronotex) cu transport si montaj gratuit.

Proges

Prezenta de 12 ani in Romania, compania PROGES s-a impus prin corectitudine si profesionalism, ca fiind cea mai mare retea de magazine specializate in domeniul pardoselilor calde si decoratiuni.

Romina | Mobilier Camera Copiilor

Romina Furniture este un brand al companiei AXM Prod 93, o companie romaneasca producatoare de mobilier ecologic pentru copii: patuturi si piese de mobilier pentru amenajarea camer

SIPro Decorchic

Acum in magazinul SiPro puteti gasi  decoratiunile DecorChic – Decoratiuni pentru casa ta!

SomProduct | Saltele

Cu 17 ani de experienta si peste 500,000 de clienti fericiti, atentia noastra este focusata pe calitatea produselor si confortul acestora.

SPLIT LIGHT | Corpuri de Iluminat

Split Light Srl este o societate ce are ca domeniu principal de activitate comercializarea corpurilor de iluminat; societatea este prezenta in Bucuresti cu un showroom de prezentare si are personal

TANDEM | Fabrica de Mobila

Istoria companiei TANDEM a inceput in anul 2002. De atunci, compania se misca activ doar inainte, in fiecare an dezvoltandu-si capacitatile.

Aboneaza-te la newsletter HDMall