Casa Royal | Decoratiuni Interioare si de Exterior

CASA ROYAL se mandreste cu initiativele sale pe piata de design interior.

Ce produse va oferim? Va oferim decoratiuni interioare, tapet, profile de interior cat si de exterior, mocheta, vopsea decorativa si corpuri de iluminat.

Acum ne mandrim cu showroom-urile proprii cat si cu partenerii autorizati din intreaga tara. Ca urmare, suntem recunoscuti ca o sursa puternica de creatie, care ofera un plus de valoare pentru clientii sai si se ocupa in mod constant de constientizarea acestora cu privire la noile tendinte in design interior. Vrem sa combinam inovatia cu abilitatile de design, cu un angajament pe termen lung pe piata, sa intelegem ceea ce clientii isi doresc pentru decorarea fiecarui perete al casei lor. Vrem sa inspiram pe oameni sa gandeasca altfel despre casele lor. Planurile de viitor CASA ROYAL sunt ambitioase si la nivel national.

Scopul nostru este de a fi experti la nivel national in furnizarea de solutii decorative pentru casele oamenilor, indiferent de locul unde acestea pot fi in tara, la un pret accesibil. 
Design-ul interior este coloana noastra vertebrala, iar o intreaga serie de produse decorative este viitorul nostru. Folosind talentul nostru creativ si experienta in design & tendintele de design, combinate cu un angajament de a gandi total diferit, vom dezvolta CASA ROYAL ca o afacere cu adevarat nationala.
Vrem ca oamenii nu numai sa placa ceea ce noi cream, ci sa și vorbesca despre asta, sa se bucure, sa sarbatoreasca.

Contact magazin
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
Showroom: 

CASA ROYAL

Telefon: 
0725.098.888; 0735.092.222
E-mail: 
stanciugeorgeeugen@yahoo.com; cristina.gheorghe@casaroyal.ro

Oferte Actuale

Marci
Aboneaza-te la newsletter HDMall